Szacuny
11149
Napisanych postów
51567
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
Cześć,
Mam pytanie odnośnie śniadania na masie /16lat.
Jestem zielony w takim temacie, bo się dużo nasłuchałem że boczek/bekon jest niezdrow, i że jedzenie go sprawi że będę wyglądał jak Boczek z kiepskich.
Chodzi mi o Jajecznice z boczkiem/bekonem.
Po pierwsze jaka jest różnica między boczkiem, a bekonem.
Po drugie jak przygotować taką jajecznice z boczkiem?
Po trzecie jaki rodzaj boczku/bekonu (wędzony etc..)
I najważniejsze czy takie śniadanie będzie "czyste"
Ps. dotychczas robiłem jajecznicę bez żadnego tłuszczu na suchej patelni.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6273
Napisanych postów
76043
Wiek
39 lat
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
754908
Ważny jest ogół diety i jej założenia a nie jeden posiłek, więc ciężko się tutaj ustosunkować, czy posiłek ten będzie dobry. Boczek to mięso surowe w różnej formie i kształcie. Bekon jest krojony w cienkie plastry i smażony lub pieczony.
Szacuny
60
Napisanych postów
660
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
9299
Jak chcesz jeść jajecznicę z boczkiem na śniadanie to polecam nie dodawać zbyt dużo węgli do tego. Daj same warzywa to będziesz się czuł rześko po takim jedzeniu, bez zamuły.
Szacuny
207
Napisanych postów
624
Wiek
28 lat
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
2369
Dopóki go nie ubrudzisz będzie czysty :P
Serio.. po co nadal rozróżniać posiłki na "czyste" i "brudne". Jedz po prostu jakościowo, podpieraj to rozsądną ilością produktów rekreacyjnych a będzie dobrze.