Jak w temacie. Co myślicie o stosowaniu ww. Składników w diecie? Mówię od razu, nie chodzi tutaj o gotowe sosy w słoikach. Mam na myśli np. Makaron tagiatelle z kurczakiem. Kupiłem dzisiaj sztukę, rozrobiłem z wodą, dodaje się do tego 250g makaronu i 200g kurczaka. Sam ‚proszek’ w sobie ma 48g ( w 100g ma 50g węgli, 8 g białka i 5g tłuszczu ). Więc podzieliłem to na pół i dodałem do Fitatu. Normy makro białek, węglowodanów i tłuszczu mam zachowane, kaloryczność tak samo. Oczywiście użyłem makaronu pełnoziarnistego, odpowiedniego tłuszczu do smażenia który tez wrzucam na fitatu tak jak wszystko. Rano dziabnąłem szejk białkowy, mleko i białka dorzucone, ogólnie wszystko w kalkulatorze. B: 165/160, T:78/80, W: 224/240 i kcal 2420/2500. Jakie są wasze opinie? Dzięki !
Jak w temacie. Co myślicie o stosowaniu ww. Składników w diecie? Mówię od razu, nie chodzi tutaj o gotowe sosy w słoikach. Mam na myśli np. Makaron tagiatelle z kurczakiem. Kupiłem dzisiaj sztukę, rozrobiłem z wodą, dodaje się do tego 250g makaronu i 200g kurczaka. Sam ‚proszek’ w sobie ma 48g ( w 100g ma 50g węgli, 8 g białka i 5g tłuszczu ). Więc podzieliłem to na pół i dodałem do Fitatu. Normy makro białek, węglowodanów i tłuszczu mam zachowane, kaloryczność tak samo. Oczywiście użyłem makaronu pełnoziarnistego, odpowiedniego tłuszczu do smażenia który tez wrzucam na fitatu tak jak wszystko. Rano dziabnąłem szejk białkowy, mleko i białka dorzucone, ogólnie wszystko w kalkulatorze. B: 165/160, T:78/80, W: 224/240 i kcal 2420/2500. Jakie są wasze opinie? Dzięki !
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdźlodzianin1DJ_DoDojak wszystko będzie ok i się mieścisz, żadnych problemów ze strony organizmu, to stosuj jak Ci tak smakuje, ale osobiście mam zdanie, że trochę za dużo tego sosu ładujesz
Dokładnie
Dzięki bardzo Panowie!, pozdrawiam!
na pewno jak już korzystasz to w makro wliczaj
Ale prawda jest taka, że można sobie spokojnie poradzić w kuchni bez tego typu produktów
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html