POSIŁEK I:
1. Kabanosy wieprzowe pikok pure (50g), dobra oliwa z oliwek (np. „ybarra” jest w carrefour) (25g), kilak listków sałaty, pomidor, ogórek, papryka, warzywa w dowolnej ilości, chodzi tylko o to, żebyś miał co polać oliwą, wiem, że to opcja mniej wygodna niż orzechy ale to zmiana konieczna, żeby sprawdzić jak zareagujesz na inne źródła tłuszczy w celu dalszej redukcji tłuszczu. Kabanosy możesz wymienić innym tłustym mięsem, ilość reguluj tak, żeby łączna ilość tłuszczu zwartego w jego porcji nie przekroczyła 20g.
POSIŁEK II (5h po posiłku I, 2h
przed treningiem, dasz rade tak ustawić śniadanie żeby to wyszło?)
2. Płatki jaglane (100g) zalane odżywką białkową rozrobioną z wodą (50g/200ml) (ok. 15 min przed zjedzeniem), do tego dodaj 2 kostki czekolady gorzkiej 90% i 15g orzechów włoskich.
POSIŁEK III (1h PO zakończeniu treningu)
3. Koktajl do zblendowania: 200g mleczka kokosowego z puszki, 1 bardzo dojrzały banan, 2 żółtka jaj, 15g ksylitolu, 30g odżywki białkowej, woda wedle uznania.
POSIŁEK IV (3h po koktajlu)
4. 100g ryżu lub kaszy, lub 400g batatów/ziemniaków gotowanych, 200g CHUDEGO mięsa smażonego na 10g oleju kokosowego (pierś z indyka/schab lub polędwiczka wieprzowa/ligawa wołowa/ewentualnie ryba np. miruna) + warzywa, unikaj sosów! Warzywa polej 1 łyżką oliwy z oliwek.