SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Ziemniaki w diecie

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 630

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 495
Pamiętam jak kiedyś za dzieciaka mama smażyła na kolacje ziemniaczki z obiadu (wczesniej ugotowane, ugniecione) na maśle z podsmażaną wcześniej cebulką. Można coś takiego usmażonego na oleju kokosowym czasem wcinać ? Będą to w miare dobre kalorie?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17707 Napisanych postów 132168 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460711
i tak i nie wszytsko się rozkłada na proporcje i Twoje zapotrzebowanie.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 37 Napisanych postów 507 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 13978
Jeśli zmieścisz to w makro to nie widzę problemu.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3185 Napisanych postów 15808 Wiek 36 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 146709
Na oleju kokosowym nie są takie dobre jak na maśle klarowanym Polecam.

Jak wyżej koledzy, jeśli Twój bilans Ci na to pozwoli, to ja nie widzę problemu.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1717 Napisanych postów 27216 Wiek 29 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 516400
Tylko dobrze dorzucić do tego coś jeszcze, jakieś mięsko czy warzywa.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6267 Napisanych postów 76019 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 754787
Pytanie Twoje sugeruje spore braki w znajomości źródeł składników odżywczych. Polecam poczytać o nich. Sposoby obróbki są dowolne. Byle wiedzieć jak, ile, na czym smażyć.

https://www.sfd.pl/WĘGLOWODANY,_jakie_wybierać_Z_czego_czerpać_-t1135388.html
https://www.sfd.pl/TŁUSZCZE,_jakie_wybierać_Z_czego_czerpać_-t1135648.html
https://www.sfd.pl/BIAŁKO,_jakie_wybrać_Z_czego_czerpać_-t1135440.html 

Moderator działu Odżywianie

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Redukcja - co dalej ?

Następny temat

Deficyt kaloryczny - przybieranie cm

WHEY premium