Zeby nie byl calkiem offtopic to zapytam: tatar wolowy od czasu do czasu albo mozarella z oliwa z oliwek? Ogolnie co w kwestii nabialu?
...
Napisał(a)
Trening pod wade? Zdecydowanie musze odwiedzic specjaliste, bo ostatnia kontrole mialem ok roku temu. Moze polecisz / polecicie kogos z okolic Poznania, fizjoterapeuta czy lepiej ortopeda? Zrobie zdjecie rtg i moze dowiem sie czegos nowego.
Zeby nie byl calkiem offtopic to zapytam: tatar wolowy od czasu do czasu albo mozarella z oliwa z oliwek? Ogolnie co w kwestii nabialu?
Zeby nie byl calkiem offtopic to zapytam: tatar wolowy od czasu do czasu albo mozarella z oliwa z oliwek? Ogolnie co w kwestii nabialu?
...
Napisał(a)
Tatar jak najbardziej, o ile sam mielisz/siekasz mięso, albo mielą przy tobie w sklepie. Nie jakieś zafoliowane coś sprzedawane jako "danie tatarskie", czy jeszcze inaczej. Mozarella równiez. Jeśli nabiał Ci nie szkodzi, nie ma powodu by go eliminować. Spokojnie jedną porcję dziennie można jeść. Mozarella to akurat wartościowy produkt mleczny, tak jak i sery dojrzewające.
Reaktywacja czy falstart? http://www.sfd.pl/[BLOG]deja_vu-t1099661-s119.html#post-18195840
"Jeszcze nie jest ze mną tak żle, żeby robaki zaczynały mlaskać na mój widok, kiedy jadę wózkiem po łące..." nie moje tylko Sebastiana Fitzka z "Pasażera 23", ale sobie pożyczyłam.
...
Napisał(a)
perzyk_1986Trening pod wade? Zdecydowanie musze odwiedzic specjaliste, bo ostatnia kontrole mialem ok roku temu.
Tutaj jak najbardziej polecam z fizjoterapeutą się skonsultować, weż badania zdjęcia kręgosłupa. I wszystko co masz. Trening jaki wykonujesz, wiesz wystarczy zła technika (tutaj też warto skonsultować z trenerem) i pogłębiasz wadę, także to istotna sprawa.
Moze polecisz / polecicie kogos z okolic Poznania, fizjoterapeuta czy lepiej ortopeda?
Wejdz w dział zdrowie i uroda, tam chłopaki na pewno kogoś polecą, ja jestem z inne strony Polski, więc ciężko W okolicach Poznania nie znam nikogo.
Zrobie zdjecie rtg i moze dowiem sie czegos nowego.
Jak najbardziej, tutaj możęsz nawet od ortopedy na NFZ dostać, powiedz, że coś Cięboli, niepokoi i powinien dać :)
Zeby nie byl calkiem offtopic to zapytam: tatar wolowy od czasu do czasu albo mozarella z oliwa z oliwek? Ogolnie co w kwestii nabialu?
Tatar jak już wspomniano swój - zrobiony jak najbardziej. Mozzarella sama w sobie jest tłusta, więc nie trzeba dodawać oliwy, bardzo fajnie przynajmniej mi smakuje ze szpinakiem ,cebulką, do tego kasza gryczana białą, pokroić mozzarelle na to i do mikrofali na chwilę, mozzarella się rozstapia, koperek pycha :)
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
Następny temat
Dieta masa - 17 latek do oceny
Polecane artykuły