Ciasto z białej fasoli by dabadu
Składniki:
- 220g fasoli konserwowej białej
- 100g jogurtu naturalnego
- 2 całe jaja
- białko 20g (biała czekolada SFD V3)
- wiórki kokosowe 20g
- słodzik
- proszek do pieczenia - łyżeczka
Przygotowanie:
1. Białka jaj ubić,wrzucamy całą resztę oprócz wiórków i blendujemy na jednolitą masę. Na koniec wrzucamy wiórki kokosowe i mieszamy łyżką.
2.Pieczemy 30 min w 180st.
(Najlepiej zostawić na całą noc do ostygnięcia)
Wartości: (1 kawałek)
Kcal : 86,0
B: 7,0
T: 2,2
W: 9,2
Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html