Szacuny
2
Napisanych postów
63
Wiek
42 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
927
Ja też uważam, że oliwa sama w sobie jest obrzydliwa. Dlatego dodaję ją np. do twarogu. 100g twarogu + 10g oliwy z oliwek na zmianę z olejem rzepakowym tłoczonym na zimno, ugniatam chwilę widelcem i jest ok.
Tak samo dodaję do już ugotowanej kaszy gryczanej, jaglanej, ryżu itd.
Czasem też do kanapek zajadam marynowane oliwki, wydaje mi się, że zawierają ten sam olej- czy marynowanie sprawia, że jest on uboższy? Domer?
Szacuny
8
Napisanych postów
234
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
7981
ja używam tej z Biedry - cena do jakości OK . Kiedyś zapijałem ją jaka na miękko ( z dozownika na syrop ) ale mi przeszło teraz jak kolega wyżej dodaję do twarogu polać warzywa lub zmieszać z czyś innym :) i jakoś wchodzi
Szacuny
3
Napisanych postów
163
Wiek
34 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1978
Dobra, jedziemy dalej.
Generalnie w tym tygodniu miałem masę pracy, więc nie jestem zadowolony z mojej diety. Dzisiaj zrobiłem mega zakupy i wszystko powinno być. Wstawiam nową rozpiskę diety - czy tak może być? Tyle białka, bo jednak pierś z kurczaka. W przyszłości zostawię chyba jednak mięso z ud z kurczaka, bo ma więcej tłuszczy, mniej białka. Chyba tyle białka nie przeszkadza? Z obliczeń 2g/kg wynika, że powinienem mieć 152g.
Szacuny
8
Napisanych postów
234
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
7981
moim zdaniem jest GIT - jak już masz te cycki to trzeba je zjeść, przy następnych zakupach uwzględnij to i daj udka a białko spadnie. Zjedz to co masz i patrz jak na to zareaguje organizm- spadki czy wzrosty kg/cm . Powodzenia