Szacuny
0
Napisanych postów
28
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
1536
bo Corum pisala mi zebym zaczela 1600 na start. 100 białka, 60 tłuszczu, reszta w węglowodanach tylko nie wiem czy to nie jest za malo cal bo co bedzie jak waga mi stanie to z czego bede ucinac cal
Szacuny
745
Napisanych postów
3413
Wiek
48 lat
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
37245
Drugi posilek jest bardzo slaby, bardzo. Wedliny wywal i daj sobie tez inne miesa, nie bazuj na kurczaku, a tym bardziej przetworzonym. Chleb wybierz czysty na zakwasie, a nie jakie jakies spulchnione pszenno zytnie podroby.
Zmieniony przez - Tetiszeri w dniu 2016-02-12 10:16:30
Szacuny
0
Napisanych postów
28
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
1536
mala poprawka w jadlospisie jesli chodzi o tego kurczaka to zrobilam pomylke to byla swieza piers z kurczaka uduszona a jesli chodzi o 2 posilek to go jadlam 10 minut po silowni bo nie chcialam zeby byly miedzy posilkami duza przerwa godzinowo I jak pozniej przyjechalam do domu to zjadlam normalny posilek
Zmieniony przez - tessa23 w dniu 2016-02-12 10:50:01
Szacuny
0
Napisanych postów
28
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
1536
dlaczego nie jadam zabrzmi to glupio mi smierdza a jak zrobie sobie lososia na parze to ochyda jedynie to moge zrobic rybe w panierce I przysmazyc na oliwie ale to nie jest zbyt zdrowe...mam tak od malego ze jak mi cos smierdzi tak jak mleko, wolowina itp a co jest najsmieszniejsze pochodze ze wsi I nigdy nie pilam mleka krowiego czy kurczaka czy kaczki bo wszystko mi smierdzialo ja ogolnie bardzo malo miesa jadam najbardziej to lubie zupy
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
22621
Napisanych postów
11151
Wiek
47 lat
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
356315
A jak z indykiem? Też odpada? I proponuję rozejrzeć się za roślinnymi źródłami białka i włączyć je do diety: soczewica w wielu odmianach, ciecierzyca, różne rodzaje fasoli, z tych bardziej egzotycznych komosa ryżowa czy amarantus. Z tym, że jeżeli wcześniej nie jadłaś za wiele roślin strączkowych to nie przesadź z ilością, bo mogą powodować problemy trawienne.
Szacuny
492
Napisanych postów
6557
Wiek
49 lat
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
132729
tessa23
dlaczego nie jadam zabrzmi to glupio mi smierdza a jak zrobie sobie lososia na parze to ochyda jedynie to moge zrobic rybe w panierce I przysmazyc na oliwie ale to nie jest zbyt zdrowe...mam tak od malego ze jak mi cos smierdzi tak jak mleko, wolowina itp a co jest najsmieszniejsze pochodze ze wsi I nigdy nie pilam mleka krowiego czy kurczaka czy kaczki bo wszystko mi smierdzialo ja ogolnie bardzo malo miesa jadam najbardziej to lubie zupy
To jedz miéso w zupie
>>życie zaczyna się po trzydziestce<<
leniwa efka
trzeba mieć silne barki, żeby udźwignąć skrzydła anioła