SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

SPAM odc. 3625 "Ostatni car wraca, spamowiczom w głowach znow się poprzewraca"

temat działu:

Scena MMA i K-1

słowa kluczowe: , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 145518

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 408 Napisanych postów 2504 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 28730
Gdy będę miał pensje Cormiera w ufc to także będę je jadau ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 864 Napisanych postów 4961 Wiek 34 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 83572
K_PS
Homster
jak już kulinarny temat. KPS, jak robisz mięso wołowe? mielisz?


jakie to mieso wolowe?


każdy część wołowiny przyrządzasz inaczej? co dajesz do pity-naleśnika?
chyba widziałem, że dajesz zmielone mięso. Chodzi mi o 'grubość' mielenia, żeby nie było ciapy

Per aspera ad astra

Nie ma odpornych na ciosy, są tylko źle trafieni

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4570 Napisanych postów 35845 Wiek 34 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 263398
no rozne kawalki woła nadaja sie do roznych rzeczy

do nalesnika przewaznie daje udziec wołowy, a grubosc mielenia nie wiem jak okreslic, w miesnym wybieram kawalek i mi na miejscu mieli

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html

"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4570 Napisanych postów 35845 Wiek 34 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 263398
mozesz z ciekawosci zerknac tutaj
https://www.sfd.pl/WOŁOWINA__rodzaje_mięsa,_stek_,_porady_na_temat_przygotowania_.-t1075285-s2.html


co do cześci woła
1

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html

"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4570 Napisanych postów 35845 Wiek 34 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 263398
a na tvn kac vegas bangkok poraz setny

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html

"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 864 Napisanych postów 4961 Wiek 34 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 83572
K_PS
no rozne kawalki woła nadaja sie do roznych rzeczy

do nalesnika przewaznie daje udziec wołowy, a grubosc mielenia nie wiem jak okreslic, w miesnym wybieram kawalek i mi na miejscu mieli


bo kiedyś kupiłem wołowinę (nie pamiętam co konkretnie) na spróbowanie i pokroiłem w kostkę jak kurczaka. No i dusiłem, smażyłem a to dalej twarde i się zraziłem do tego mięsa

Per aspera ad astra

Nie ma odpornych na ciosy, są tylko źle trafieni

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4570 Napisanych postów 35845 Wiek 34 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 263398
może też daltego, że za długa obróbka terminczna
wołowine mozna jesc nawet na surowo wiec nie ma co przesadzac z dlugim smazeniem itd

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html

"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 408 Napisanych postów 2504 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 28730
Mr. Chow z kac vegas to jest gość.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 864 Napisanych postów 4961 Wiek 34 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 83572
teraz laski będą walczyć, odpalać streamy

Per aspera ad astra

Nie ma odpornych na ciosy, są tylko źle trafieni

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 408 Napisanych postów 2504 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 28730
Wstajecie dziś na co main i main event w ufc?


Zmieniony przez - MoonDancer w dniu 2015-09-26 21:57:50
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

UFC Fight Night 71: Mir vs. Duffee – wyniki

Następny temat

Wyniki i dyskusja UFC Fight Night 72: Bisping vs Leites, 18.07.2015

forma lato