anubis84Te kwiatki z koktajlu też wpierniczyłeś
Owszem - bo to kwiatki jadalne są mają fajny, miodowy zapach i słodkawy smak
Żółty -> mniszek lekarski pomieszany z nagietkiem.
Fioletowo-niebieski -> ogórecznik.
FORMA BĘDZIE! Właśnie na KFC czekam wzięliśmy z kumplem kubełek gigant + po twisterku i kolbie kukurydzy
Zmieniony przez - CruellaDeMon w dniu 2015-08-31 21:12:37
Dream Big!
PIERWSZY START - Budowanie formy życia
http://www.sfd.pl/Karolina_Noskovitz__PIERWSZY_START_-t1103860.html
Tak było:
http://www.sfd.pl/Karolina_Noskovitz_dziennik_treningowy-t1078295.html
A jak chcesz ekspresowo, to polecam mieszankę "KEBAB SHOARMA" Kamis
Zmieniony przez - Paszkos244 w dniu 2015-08-31 21:22:37
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2015-08-31 21:28:22
rwa mać, ale mnie naszło na kfc idę spać.
Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2015-08-31 21:29:45
W sumie do miasta obok w ok 20 min da się wyrobić (30 km) to tak jak w wawie z dzielnicy na dzielnice
Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2015-08-31 21:35:09
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Paszkos244Filety z podudzi kurczaka pokroiłem w cienkie kawałki, przypominające te z kebaba. Wrzuciłem do miski, polałem oleje i obsypałem mieszanką soli, papryki, cynamonu, kuminu, pieprzu, czosnku i goździka. Wymieszałem i odstawiłem na cały dzień. Później wrzuciłem na rozgrzaną patelnię i smażyłem na złoto, często mieszając. Tak długo żeby mięsko było soczyste i usmażone. Jakieś 10min.
A jak chcesz ekspresowo, to polecam mieszankę "KEBAB SHOARMA" Kamis
Zmieniony przez - Paszkos244 w dniu 2015-08-31 21:22:37
Dziekuje Juz wiem co bedzie krolowac w srode w mojej misce
Dream Big!
PIERWSZY START - Budowanie formy życia
http://www.sfd.pl/Karolina_Noskovitz__PIERWSZY_START_-t1103860.html
Tak było:
http://www.sfd.pl/Karolina_Noskovitz_dziennik_treningowy-t1078295.html
CruellaDeMonPaszkos244Filety z podudzi kurczaka pokroiłem w cienkie kawałki, przypominające te z kebaba. Wrzuciłem do miski, polałem oleje i obsypałem mieszanką soli, papryki, cynamonu, kuminu, pieprzu, czosnku i goździka. Wymieszałem i odstawiłem na cały dzień. Później wrzuciłem na rozgrzaną patelnię i smażyłem na złoto, często mieszając. Tak długo żeby mięsko było soczyste i usmażone. Jakieś 10min.
A jak chcesz ekspresowo, to polecam mieszankę "KEBAB SHOARMA" Kamis
Zmieniony przez - Paszkos244 w dniu 2015-08-31 21:22:37
Dziekuje Juz wiem co bedzie krolowac w srode w mojej misce
Czekam na fotkę!
A u mnie dziś LENIWY DZIEŃ!