SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

nie piszę tylko wtedy, kiedy SPAM ;]

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 145935

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 38 Napisanych postów 2843 Wiek 39 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 14610
Set, pytam bo mam zamiar sama takie cos ukrecic, tylko najpierw musze skonczyc obecna szynke peklowac (jeszcze 1,5 tygodnia...)
Delfi w niemcach maja jakies specjalne prawo odnosnie kielbas i np. nie mozna dodawac bialka sojowego, bo tedy to juz nie jest kielbasa. Oczywiscie nie swiadczy to o tym, ze smak jest dobry ani tym bardziej sklad

Rule #1: Nie nagradzaj się jedzeniem...chyba, ze jesteś psem

Dziennik: http://www.sfd.pl/Yersinias_Deutsch_intensiv/_AKTUALIZACJA_s._21-t1063301-s21.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 125 Napisanych postów 12439 Wiek 50 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 85713
preria parmezan byl ostatnio w biedronce i grana padano
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 4213 Wiek 32 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 45605
hexe ale czemu uważasz że miałoby ci nie pasować? skoro zle się nie czujesz na takiej ilości to chyba spoko. chyba ze chodzi Ci o redukcje i np spadki staneły

yers jeśli sama będziesz robić to wiadomo że dobre. bo chyba będzie 100% mięsa?

Bo w życiu twardym trzeba być nie miętkim


DT aktualny: http://www.sfd.pl/Setterka_DT_2-t1068046.html

DT 1: http://www.sfd.pl/Setterka_go_on-t1062061.html

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lubiekaszke Redakcja SFD
Ekspert
Szacuny 471 Napisanych postów 13028 Wiek 33 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 79809
I ja ten parmezan żem zakupiła, starła, zamroziła i teraz jem!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
kaszka ma 3 lajki! Ja tez chcę!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 125 Napisanych postów 12439 Wiek 50 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 85713
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 38 Napisanych postów 2843 Wiek 39 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 14610
setterka
yers jeśli sama będziesz robić to wiadomo że dobre. bo chyba będzie 100% mięsa?


no 100% to nie bo jeszcze przyprawy i do parowek idzie sporo lodu, bo on robi cala konsystencje. No i musze doczytac co tam jeszcze dorzucic, ale generalnie bede sama kupowac miecho, obrabiac i wedzic

Rule #1: Nie nagradzaj się jedzeniem...chyba, ze jesteś psem

Dziennik: http://www.sfd.pl/Yersinias_Deutsch_intensiv/_AKTUALIZACJA_s._21-t1063301-s21.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
lubiekaszke
I ja ten parmezan żem zakupiła, starła, zamroziła i teraz jem!


po co gomrozilas?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 125 Napisanych postów 12439 Wiek 50 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 85713
co ja mam powiedziec? nie mam zadnego, nikt mnie nie lubi ...niech mnie ktos przytuli
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lubiekaszke Redakcja SFD
Ekspert
Szacuny 471 Napisanych postów 13028 Wiek 33 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 79809
Ja nie wiem czemu mam 3
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Marzenie być verrry fit

Następny temat

Trening siłowy w walce o sylwetkę dla nie całkiem początkującej

WHEY premium