SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

[SPAM] Keczup, dieta i Mel B. - tylko tak zostaniesz Miss

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 93827

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 1872 Wiek 36 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 19374
no tak jak al pisze też jest sensowne. a nie jestesmy pro zeby sie szczypac z kazdym gramem...

ej, baby, wiecie jak zahasłować stworzony przez siebie temat?

Kontuzja kontuzją kontuzję pogania...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2447 Napisanych postów 2779 Wiek 54 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 252680
Zjadłam 100 g fasoli adzuki z warzywami w sosie pomidorowym, mniam .... mniam...

"Niektórzy widzą rzeczy takimi, jakimi są, i pytają : dlaczego ? Ja śnię rzeczy, które nigdy nie istniały , i powiadam : czemu nie ? "
G.B. Shaw
http://www.sfd.pl/Alhambra_nowe_wyzwania-t1037040.html

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 62 Napisanych postów 7560 Wiek 41 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 84697
All dzięki!!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 62 Napisanych postów 7560 Wiek 41 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 84697
ja dzis się zapycham zupą pomidorową , ssie mnie niemiłosiernie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 36 Napisanych postów 6131 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 38080
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Ja dodaje suche skladniki przed pieczeniem,bo potem jak sie doda wode to sie wynik przeklamuje
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
A po co haslo na dzienniku?:D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 1872 Wiek 36 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 19374
a tak, żeby mi tam wszyscy nie zaglądali

Kontuzja kontuzją kontuzję pogania...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2447 Napisanych postów 2779 Wiek 54 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 252680
preria
Ja dodaje suche skladniki przed pieczeniem,bo potem jak sie doda wode to sie wynik przeklamuje

Preria, jak do potraw dodajesz wodę i potem gotujesz to jasne jest,że wartości przed i po sie róznią. Ale do ciacha rzadko dodajesz wodę, a z maki, jaj czy masła wagi po obróbce raczej nie ubywa.

"Niektórzy widzą rzeczy takimi, jakimi są, i pytają : dlaczego ? Ja śnię rzeczy, które nigdy nie istniały , i powiadam : czemu nie ? "
G.B. Shaw
http://www.sfd.pl/Alhambra_nowe_wyzwania-t1037040.html

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 97 Napisanych postów 3520 Wiek 48 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 52578
Puszek-u mnie jak jestem rano sami stali bywalcy...ciagle stoją koło wyciagu dolnego i na zmiane ciagna albo rozpietki jedną ręką albo swoje bicki...do tego srednia wieku 50+,a młodsi to znowu 10 serii razy 30 powtórzen sciąganie drązka górnego....Boszz..jak mnie to wk***ia tam stać i czekać..i nawet nie ma na kim oka zawiesić...
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Zjazd Czarownic 30-31.05 Łopole

Następny temat

Ocena diety

WHEY premium