co do białka ok.
co do oleju, skoro tak, to zamień do na olej lniany - poczytaj sobie więcej, a zrozumiesz czemu.
źródła białka u Ciebie to: kurak, makrela, twaróg i jaja (nie liczę płatków owsianych). to wszystko jest okey, ale uwierz mi, że lepiej zamienić 100g twarogu na 100g kuraka. poza tym, aminogram kury/woła/itp jest inny niż aminogram twarogu, czy innych źródeł białek. poczytaj co lepsze, a zrozumiesz czemu tak. MIĘSO, RYBY, JAJA - 3 podstawowe źródła białka i na tym się opieraj, dopiero jak nie będziesz w stanie przejeść z tych 3 źródłem swojego zapotrzebowania na białko dodaj
twaróg, białko z orzechów, czy chociażby to białko roślinne z owsa, czy pszenicy durum.
nigdzie nie było informacji, że posiłek 4 to posiłek potreningowy, mogłem się domyślić, ale mi się nie chciało domyślać, więc walnąłem prosto z mostu. Dodatkowo, posiłek 4 to raczej szejk po treningowy, dlatego też posiłek 5 powinien zawierać węgle, a Ty ich nie masz. jak makrela może być, tak brak węgli już nie.