Składniki:
Woda: 125ml,
Żelatyna: 8-10 łyżeczek,
Bcaa: 1/2-1 porcji,
Opakowanie po czekoladkach, lub silikonowe foremki na kostki lodu,
Słodzik: według preferencji (opcjonalnie, jeśli samo bcaa za mało słodkie)
Wykonanie:
1.Do miski wsypać bcaa, żelatynę i słodzik.
2.Zagotować wodę, odmierzyć 125ml, i mieszając zalać suche składniki. Mieszać do całkowitego rozpuszczenia żelatyny(ja używam trzepaczki lub miksera ręcznego).
3.Przelać do opakowania po czekoladkach, lub silikonowych foremek(u mnie opakowanie po czekoladkach).Włożyć do lodówki aż zastygną.
4.Smacznego
Serdecznie zapraszam
http://www.sfd.pl/[BLOG]_MrRM_a_kuchenne_dzieła-t1079313.html