SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Masa - białko czy gainer?

temat działu:

Szybkie pytania bez logowania

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1133

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17708 Napisanych postów 132171 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460727
myslałem ze już po ugotowaniu zmiksuje, tatara zjem, ale tatara z piersi już chyba bym nie zjadł, mozna bulionik sobie zrobić warzywny czy na upartego z kostki i zmiksować z ugotowaną piersią jakieś brokuły.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 59 Napisanych postów 3408 Wiek 2 lata Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 30270
IMO żadnego surowego czy niedopieczonego mięsa, raz już załapałem pasożyta dziękuję postoję...
Generalnie jak masz mało czasu to przyszła mi jeszcze jedna opcja, a mianowicie zrobić wszystkie lub większość posiłków za jednym zamachem tak by można było zjeść na zimno w formie sałatki lub na ciepło z mikrofali ( tylko mówię tu o usmażonym/upieczonym/ugotowanym mięsie/jedzeniu żeby nie było niedomówień).

Gdy wyjmiesz zawleczkę, granat przestaje być twoim przyjacielem...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lordknaga Doradca
Ekspert
Szacuny 5435 Napisanych postów 15462 Wiek 40 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 388738
to jest wlasnie najprosze rozwiazanie, jajecznice z rana z owsianymi i w trakcie robienia do piekarnika wrzucic piers + ugotowac ryz i warzywa, ja tak robie od dawna i ze zjedzeniem dobrego sniadania, takie przygotowaniej zajmuje mi max 50 minut.

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 32 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 170
Wyglądało na to, że gościowi z filmu smakowało.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Ćwiczenia złożone czy podstawowe?

Następny temat

Zakwasy/Mikrouszkodzenia

WHEY premium