...
Napisał(a)
Nie ma konkursu poprostu co lepsze przepisy przedstawiamy publice na naszym facebooku z podpisem kto tą potrawę zrobił
...
Napisał(a)
Okres świąteczny(stare zdj) - stąd świece a wino popijam czasami do obiadu.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
...
Napisał(a)
wczoraj skusiłem się na lody z dodatkiem owoców,w końcu jest mega ciepło i mam ostatnie dni urlopu.
Oto co znalazło się na talerzu:
-akurat w zamrażarce znalazłem lody Calipso o smaku waniliowym,
- jedna cała nektarynka pokrojona w kawałki,
- jeden dojrzały banan,mega słodki
- parę garści borówek amerykańskich (mam na działce,jest teraz na nie sezon - polecam do wszystkiego hehe)
- zblendowane na gładko truskawki z dodatkiem jogurtu naturalnego jako polewa
i gotowe :)
smacznego
Oto co znalazło się na talerzu:
-akurat w zamrażarce znalazłem lody Calipso o smaku waniliowym,
- jedna cała nektarynka pokrojona w kawałki,
- jeden dojrzały banan,mega słodki
- parę garści borówek amerykańskich (mam na działce,jest teraz na nie sezon - polecam do wszystkiego hehe)
- zblendowane na gładko truskawki z dodatkiem jogurtu naturalnego jako polewa
i gotowe :)
smacznego
...
Napisał(a)
Nieźle to wygląda nieźle, teź wczoraj jadłem ale z budki gałkowane więc nie podjeżdżam
...
Napisał(a)
hahah ja gałek nigdy nie biore co najwyżej włoskie i czasem big milka by wygrać następnego hahaha
Zmieniony przez - chudyjurek w dniu 2013-08-08 20:03:24
Zmieniony przez - chudyjurek w dniu 2013-08-08 20:03:24
...
Napisał(a)
ja wolę gałkowane żaden włoski nei przebije a big milk jak najbardziej. Ostatnio trafiłem jedno w gratisie z patyka
...
Napisał(a)
jako że dawno nie jadłem,dziś postanowiłem zrobić steka. W sklepie nabyłem rostbef z kością. Do przyprawienia poszła przyprawa do steków + przyprawa do karkówki,wymieszane razem i na mięsko, do tego parę kropel oliwy z oliwek i tak zmacerowane mięsiwo do lodówki na godzinkę,żeby przeszło dobrze przyprawami.
Do smażenia użyłem patelni grillowej z dosłownie kilkoma kroplami oliwy z oliwek. Smażenie mniej więcej 7 minut na stronę. Do mięsa fasolka szparagowa,smacznego :)
Do smażenia użyłem patelni grillowej z dosłownie kilkoma kroplami oliwy z oliwek. Smażenie mniej więcej 7 minut na stronę. Do mięsa fasolka szparagowa,smacznego :)
Poprzedni temat
Rehabilitacja po złamaniu kości
Następny temat
BJJ + siłownia, jaka suplementacja?
Polecane artykuły