...
Napisał(a)
no wlasnie chyba z tego beef mastera byly te T bone. Kiedys jak stary Sly byl za oceanem to poczestowano go T bonem z grilla gazowego, byl tak pokaznym rozmiarow ze musialem go zjadac 2 dni, mniej wiecej 3cm grubosci po upieczeniu, wiec mozesz sobie wyobrazic jaki byl hehe
...
Napisał(a)
ja lubię wyzwania hehe. pamiętam jak kiedyś wróciłem z treningu,miałem wtedy straszne gastro,zjadłem wtedy 2 worki ryżu i pół kilo piersi w sosie curry,ważyłem wtedy jakieś 83 kg
...
Napisał(a)
alexus to zjadłeś 2 dobre porcje ja nawet jak byłbym mocno na ssaniu chyba nie dałbym rady :)
...
Napisał(a)
na szczęście takie gastro miałem tylko raz w życiu hehe,bo inaczej to bym z torbami poszedł ps. wczoraj zapodałem sobie steka z rostbefu (też Sokołów,również dojrzewający 20 dni) i powiem Wam, że moim zdaniem jeszcze lepszy od tego z antrykotu. Z przypraw dałem tylko sól i pieprz i odrobinę oliwy z oliwek z dwóch stron, po 30 min. na patelnię. Zjadłem swojego i pół mojej kobiety,bo nie dawała już rady teraz chyba tylko takie będę robił, zdecydowanie polecam
Zmieniony przez - alexus w dniu 2013-12-03 07:03:04
Zmieniony przez - alexus w dniu 2013-12-03 07:03:04
...
Napisał(a)
ja na święta sobie zapodam wołowinkę :) i rybki duzooo rybki :) alexus wypróbuje Twój sposób :)
...
Napisał(a)
tak w skrócie chodzi o to że mięso jest kruche,delikatne a nie takie zbite i żylaste...nawet jak je wyciągniesz z opakowania to wystarczy lekko palcem nadusić i palec się zapada
Poprzedni temat
Rehabilitacja po złamaniu kości
Następny temat
BJJ + siłownia, jaka suplementacja?
Polecane artykuły