SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Kamil Kluszczyński: NOBODY IS PERFECT!

temat działu:

ActivLab

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 33016

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51564 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Pozostaje życzyć pudła
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 80 Napisanych postów 8346 Wiek 30 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 180203
Dopiero mnie zamurowało jak napisałeś Asuke, że Kamil na własny koszt pojechał..

Ale chłop forme zrobił, coś niesamowitego!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51564 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
wincol - luzik

Mnie zamurowało jak zobaczyłem na żywo jaki progres zrobił Kamil. Staliśmy na M.Śląska w trójkę, przed werfikacją - ja, Emil Kaleński i Kamil. Jedyne co mądrego zdołałem suchym ryjem wykrztusić to "ale doj**ałeś..." hehe mówie Wam, dużo widziałem, byłem na FIBO 2 razy widziałem z bliksa PRO, masę zawodów zjeździłem i nie jest tak łatwo na mnie zrobić wrażenie.
A Kamil mnie rozwalił, nie dość że mega progres to jakość, gęstość mięsa niesamowita. Mięśnie dojrzałe jak u 30-letniego kulturysty z 12-letnim stażem. A on ledwo 21 lat ma!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51564 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Ja miałem okazję obczaić go na uczelni Osobiście go nie znam, ale znajomi mówią, że spoko chłopak.

Można mu życzyć tylko sukcesów bo jak widać daje z siebie 100%.

Zmieniony przez - Mlekołak w dniu 2013-05-03 13:54:25
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51564 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Kamil 5msc!! Wielki sukces i gratulacje!!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 440 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 24756
Gratulacje !!! Czekam na foty bo forma na pewno zacna w ch.. Jeszcze raz gratuluje tak się właśnie spełniają marzenia.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51564 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816



...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51564 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
w najnowszym MD będzie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 62 Napisanych postów 2328 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 41517
k***a, co za forma!nogi, klata, wszystko miazga! Gratulacje stary!

chodzi o to zeby byc ogromnym jak zwierz!chudzi moga isc na ryby!
wchodzisz na silke zakladasz na sztange 200 i cala silownia sika w majty i kazdy chce byc taki dzik jak ty!

Chcesz wyglądać jak kurczak- jedz kurczaka
Chcesz wyglądać jak byk- jedz wołowine
Chcesz wyglądać jak koń- jedz wołowinę z tesco

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 62 Napisanych postów 2328 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 41517
Kamil, mam pytanie odnośnie suplementacji okołotreningowej. Widze, że po treningu nie używasz węglowodanów ( wiadomo o co chodzi- GH). Robisz tak tylko na redu czy też na masie? Ja od jakiegoś czasu też po treningu pije tylko izolat, nie powiem, w miarę mi to pasi, bo raz że smak mi pasuje, dwa, to ta lekkośc- pije i za minute nie czuje, żebym coś wypił gainery czy mix carbo z białkiem zapychało mnie na dłużej. Zauważyłem też, że odkąd tak robie, zakwasy jakby dłużej się utrzymują. Więc tak- polecasz też taki schemat, z samym białkiem po treningu na masie? czy na masie bardziej celujesz w wyrzyt insy po treningu i polecasz spożywanie węgli, a tylko na redu samo białko? Bo kojarze, że kiedyś po treningu piłeś węgle, na początku, a po jakiś 20min dopiero białko

chodzi o to zeby byc ogromnym jak zwierz!chudzi moga isc na ryby!
wchodzisz na silke zakladasz na sztange 200 i cala silownia sika w majty i kazdy chce byc taki dzik jak ty!

Chcesz wyglądać jak kurczak- jedz kurczaka
Chcesz wyglądać jak byk- jedz wołowine
Chcesz wyglądać jak koń- jedz wołowinę z tesco

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Odzywki na wzmocnienie mięsna i regeneracje.

Następny temat

Mass up smak

WHEY premium