Tuńczyka nienawidziłam, w każdej postaci, ale... uwaga, uwaga, mam coś, co z pewnością Ci zasmakuje
Tuńczyk w sosie własnym + 1 ugotowane jajo na twardo(pokrojone w drobną kostkę), mieszasz wszystko, możesz dodać przyprawy, formułujesz w kotlety (takie jak mielone
), na chlebek żytni kładziesz i do piekarnika. Ja mam ten problem, że mięsa/ryby/itp.nie tknę na zimno, wszytsko musi być ciepłe :D I właśnie tuńczyk w takiej postaci, mnie osobiście smakuje
(w żadnej innej go nie ruszę), na spód daję liść sałaty + na górę ewentualnie jakieś warzywa, polecam
a jak pacnę na to kropelkę sosu słodko kwaśnego chili TaoTao, to moje podniebienie przeżywa...wiadomo co : D
Zmieniony przez - Flomka w dniu 2013-01-26 23:06:07