http://www.sfd.pl/Dziennik_treningowy{Ttoomek}-t901050.html
Dziennik by Ttoomek
...
Napisał(a)
Witam, czy mozna codziennie kurczaka smazyc na patelni do grillowania ??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Smażenie na patelni
- Co sądzicie o tej konkretnej patelni grillowej? Szit czy warto kupić?
- Kotlety schabowe smażone na patelni na oleju lub margarynie
- Czy podsmażany ryż na patelni traci na wartości ?
- Kurak ugotowany na patelni z dodatkiem przypraw
- Jajecznica na patelni teflonowej bez przywierania (jak to zrobic?)
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
można smażyć ale trzeba pamiętać o tym aby patelnia grilowa była dobrej jakości ponieważ z tanich wydzielają się non stop toksyny i smażyć na pamie bo przy olejach typu oliwa z oliwek czy innych tak samo się wydzielają złe substancje
Zmieniony przez - suple91 w dniu 2012-08-28 21:10:41
Zmieniony przez - suple91 w dniu 2012-08-28 21:10:41
...
Napisał(a)
a mozna gotowac w samej wodzie ?
http://www.sfd.pl/Dziennik_treningowy{Ttoomek}-t901050.html
Dziennik by Ttoomek
...
Napisał(a)
starannyLepszym wyjściem będzie gotowanie/duszenie, ale sporadycznie smażyć można
a niby czemu??? co jest zlego w patelni grillowej, teflonowej czy grillu elektrycznym? tak sie sklada, ze to akurat swietne metody obróbki i nie wymagają smazenia na tłuszczu. zajadanie gotowanego mięcha, mogąc spokojnie zjesc smaczne przypieczone na powyzszych, to masochizm
Stop wishing start doing
...
Napisał(a)
staranny
Bzdury gadasz, im dłuższa obróbka, tym mniej wartości, a tak się składa że smażenie na patelni grilowej, nie używając oleju/oliwy (lub używając pamu), wychodzi dużo krócej
Bzdury gadasz, im dłuższa obróbka, tym mniej wartości, a tak się składa że smażenie na patelni grilowej, nie używając oleju/oliwy (lub używając pamu), wychodzi dużo krócej
...
Napisał(a)
Smażenie na patelni grillowej czy zwykłej to ciągle smażenie, gotowanie czy duszenie zawsze pozostanie zdrowsze.
MCMVIII
Kto się przejmuje tym ile wartości straci mięso przy smażeniu? śmieszny argument
MCMVIII
Kto się przejmuje tym ile wartości straci mięso przy smażeniu? śmieszny argument
...
Napisał(a)
starannygotowanie czy duszenie zawsze pozostanie zdrowsze.
śmieszny argument.zakladam, ze od zawsze zdrowotne argumenty masz za priorytet i nigdy w zyciu nie zjadles zadnego syfu, suplementu, odzywki, mieso i ryby masz eko, jaja z wolnego wybiegu, nabial od chłopa ze wsi, a warzywa i owoce niepryskane. generalnie sterylność 100%-owa
w obróbce na teflonie, grillu domowym bez tluszczu nie ma nic niezdrowego. ba. nawet podsmazyc mozna na maśle klarowanym, oleju kokosowym, smalcu czy łoju, ktore sie idealnie do tego nadają
Stop wishing start doing
...
Napisał(a)
staranny
wydaje mi się że akurat tu większość się przejmuje czy mięcho będzie miało 15g białka czy 20g no ale może ciebie to niedotyczy, więc nie wciskaj innym kitów.
wydaje mi się że akurat tu większość się przejmuje czy mięcho będzie miało 15g białka czy 20g no ale może ciebie to niedotyczy, więc nie wciskaj innym kitów.
1
...
Napisał(a)
co do gotowania kury we wodzie czy to prawda, ze traci ona dosyc sporo wlasciwosci bo wiekszosc zostaje w wywarze ? osobiscie obrabiam na parze i jest git :)
...the only way to know ...walk then learn and grow...
Polecane artykuły