SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Dieta na masę, 71kg

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 13101

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 1013 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 6121
Wiem, że nie majątek, ale tak po prostu się zapytałem bo myślałem, że może coś macie no, ale dobra.. No co do białka to nie zawsze dam radę dostarczyć zwierzęce.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 212 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 4479
To staraj sie chociaż

Moms never understand...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 1013 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 6121
A czy mięso po przygotowaniu (dajmy na to na TEFLONIE) traci jakieś wartości, albo swoją wagę?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6278 Napisanych postów 76084 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 755107
Zawsze po obrobce produkty traca badz zyskuja wode. Nie ma to zadnego znaczenia.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 1013 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 6121
No, a jeżeli robię je na teflonie nie dodając niczego to jak wtedy? Warto dodać oliwę przed i poczekać trochę, aż się rozgrzeje? Druga sprawa to taka.. Co jeżeli będzie parę takich dni w mięsiącu kiedy nie dam rady dostarczyć na dobę w 100% odpowiedniej ilości kcal, która powinienem albo ilości białka? Będzie poważna tragedia? Staram się, ale sami wiecie.. Łatwo na początku nie jest! Czekam na wasze odpowiedzi panowie ;D Pzdr.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 431 Napisanych postów 56364 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 184874
ja to jak jest jest dobrze rób jak dotychczas

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6278 Napisanych postów 76084 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 755107
Jednego dnia zjesz troche mniej a innego wiecej. Az tak dokladnym nie musisz byc.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 1013 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 6121
Mam pytanie... Czy ryba PANGA to naprawdę takie zło? Pytam bo są osoby, które nie mają nic przeciwko i jedzą od czasu do czasu, a są takie które "przeklinają" tę rybę. Wiecie... najdroższa nie jest i dlatego od czasu do czasu ją mam... Raz w tygodniu, a czasem nawet raz na dwa tygodnie (różnie), ale mam zamiar jest ją częściej. Ostatnio Mama zrobiła ją na obiad (1kg), więc podzieliłem sobie na trzy posiłki (obiad, przed/po treningu) i wszamałem sobie. Bardzo mi smakuje i nie chciałbym z niej rezygnować. Czy jeżeli od czasu do czasu będę ją szamać to nic takiego się nie stanie?

PS. Jak najlepiej robić tę rybę? Mama ostatnio(jak już napisałem wyżej) zrobiła ją w panierce i często tak robi. Czy nie jest to duży błąd? Jeżeli tak to postarałbym się, żeby jakoś inaczej ją po prostu przyżądzała.

Zmieniony przez - Samirek w dniu 2012-04-05 20:05:55
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 431 Napisanych postów 56364 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 184874
czy naprawde to nie wiem sądząc jednak po jej hodowli wywaliłbym to całkiem nawet nie pachnie rybą .

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 212 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 4479
Jesli chodzi o przyrzadzanie ryby to unikaj smazenia. Jest to sotatnia metoda obrobki termicznej jaka powinienes wybierac. Lepiej jest gotować. Ale oczywiscie gotowana moze Ci nie smakowac i bym sie nie zdziwil. Zawsze mozna ja dobrze przyprawić. Jak juz smazysz to bez panierki

Moms never understand...

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dieta masówka do poprawki

Następny temat

posiłek po treningu, dobry czy nie dobry ?

WHEY premium