Szacuny
7
Napisanych postów
189
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
13176
Zapomniałem dodać duzo czosnku,sól ,pieprz.Wstawiam do piekarnika 140 stopni.Jak zaczyna bulgać 1godzina.Potem wyłączam piekarnik i zostawiam do wystygnięcia.
Szacuny
3043
Napisanych postów
51774
Wiek
34 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
350087
Zaraz robię, dam pierś z indyka(~300g), łopatkę wołową(~300g) i wieprzową(~700g), boczek(~300g). Powinno być git, myślę, że jak odstoi te 2-3 tyg w lodówce będzie super, w sumie z myślą o sesji robię.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE. KONTAKT: [email protected]
Szacuny
3043
Napisanych postów
51774
Wiek
34 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
350087
właśnie się gotuje, zmieniłem proporcje by wyszło 50g białka do 75g fatu na ok 360g produktu, na jeden posiłek akurat, 2 takie słoiczki na j/nj i zapotrzebowanie na tłuszcze mamy załatwione.
Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2012-01-11 02:33:26
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE. KONTAKT: [email protected]
Szacuny
9
Napisanych postów
4097
Wiek
43 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
28862
Ja robiłem na święta
Rzeczywiście zaletą jest to że można łatwo manipulować proporcjami białko/tłuszcz wedle potrzeb i precyzyjnie dozować porcje.
Robiłem z karkówki i boczku, słoiki po 200 i 400g.
Zmieniony przez - grrubas w dniu 2012-01-11 06:01:15
Szacuny
2
Napisanych postów
273
Wiek
32 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
4704
Sorry, że odsiwieżam. Ale ile może stać w lodówce żeby się nie zepsuło??? Zaczynam robić w niedziele bo będę miał w sobotę dostawę świeżutkiego, ciepłego mięsa wieprzowego, boczek, łopatka, karczek, golonka, schab, polędwicę... Tylko jakie proporcję dać, żeby nie było za suche. I co najlepiej pomieszać ze sobą??
Zmieniony przez - rambo19 w dniu 2013-09-13 16:35:12
"Jedyną drogą rozwoju jest ciągłe podnoszenie poprzeczki, jedyną miarą sukcesu jest wysiłek jaki włożyliśmy aby go osiągnąć"
Szacuny
17704
Napisanych postów
132186
Wiek
39 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1460792
Grubas i Koniu jak i autor juz podali swoje proporcje skorzystaj z którejś, autor trzymał 2 tygodnie w normalnych warunkach więc w lodowce pewnie co koło 4 tygodni, możesz zrobić i otwierać po kolei i zobaczysz czy p odkręceniu jest jeszcze ok.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.