...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Moze probowac. Wtedy to bedzie chyba trzeba wiecej slodzika dac, no i rzecz jasna mniej mleka.
Ta czekolada ma zachowywac caly czas jednakowy stan? To co mi wyszlo, to czy jest prosto z lodowki czy bylo nawet ze 3-4h w temperaturze grubo ponad 20stopni zachowuje sie tak samo.
Dobre to jest, ale kilka lyzeczek i juz czuje sie jakos zapchany.
Ta czekolada ma zachowywac caly czas jednakowy stan? To co mi wyszlo, to czy jest prosto z lodowki czy bylo nawet ze 3-4h w temperaturze grubo ponad 20stopni zachowuje sie tak samo.
Dobre to jest, ale kilka lyzeczek i juz czuje sie jakos zapchany.
...
Napisał(a)
jak dasz wiecej kakao bedzie bardziej tluste z wieksza iloscia antyoksydantow.
booolooo daj do zamrazarki a na nastepny dzien wytnij kawalek nozem (troche ciezko) i zostaw na 1 minute. po minucie bedzie na tyle miekkie, ze bedzie sie dalo ugryzc ale na tyle zmrozone, ze bedzie jak lody - roztapia sie po paru sekundach w ustach. troche lapy mozna uwalic, ale doswiadczenie organoleptyczne kozackie, jak ktos od dluzszego czasu na scislej diecie to taki deser jest w dziesiatke.
booolooo daj do zamrazarki a na nastepny dzien wytnij kawalek nozem (troche ciezko) i zostaw na 1 minute. po minucie bedzie na tyle miekkie, ze bedzie sie dalo ugryzc ale na tyle zmrozone, ze bedzie jak lody - roztapia sie po paru sekundach w ustach. troche lapy mozna uwalic, ale doswiadczenie organoleptyczne kozackie, jak ktos od dluzszego czasu na scislej diecie to taki deser jest w dziesiatke.
"gdzie Ty widzisz żebra? to mięśnie zębate...."
...
Napisał(a)
Dziś zrobiłem w końcu. Brak słów po prostu. Najlepsza nutella jaką jadłem. SOG jak wejdzie
...
Napisał(a)
fajne. szkoda, ze tyle slodzika, no ale tego sie chyba niczym oprocz cukru nie zastapi.
'NieMamyFortec,krajNaszNaWszystkieStronyOtwarty
NieMożeByćInaczejZasłoniony,TylkoPiersiamiObywatelow!'
...
Napisał(a)
Czekolada/lody z tego są jeszcze lepsza. Cholera chyba się uzależnię od tego. Żeby było słodsze można dać dużo więcej białka dobrego
Zmieniony przez - 4move w dniu 2011-06-09 15:53:57
Zmieniony przez - 4move w dniu 2011-06-09 15:53:57
...
Napisał(a)
Czuje na języku subtelne granulki orzechów. Tak ma być, czy źle zmieliłem?
Kalkulator do CC http://www.sfd.pl/Carb_cycling_-_progr.-t734077.html - V. 3.1 (aktualizacja 13.08.20011)
Poprzedni temat
Tuńczyk w sosie pomidorowo jogutowym na obiad
Następny temat
znakomity shake na upalne dni
Polecane artykuły