Zapotrzebowanie: 2700 kcal
I Śniadanie - 6.30 - 7.00
Płatki owsiane - 80g
Białko jaja kurzego - 170g (z 5 sztuk)
Siemię lniane - 15g
II Śniadanie - 10.00
Chleb żytni pełnoziarnisty - 70g
Pierś z kurczaka bez skóry - 150g
Brokuły - 150g
Dynia, pestki - 30g
III Posiłek - 13.00
Ryż brązowy - 60g
Śledz solony - 170g
Kalafior - 100g
Oliwa z oliwek - 15g
IV Posiłek - przed treningiem - 16.30
Pierś z kurczaka bez skóry - 100g
Kapusta czerwona - 100g
Orzechy włoskie - 30g
TRENING 18.00 - 19.15
V Posiłek - od razu po treningu - 19.15
Carbo - 50g
VI - 30 minut po treningu - 19.45
Tuńczyk w wodzie - 170g
Chleb żytni pełnoziarnisty - 80g
Marchew surowa - 80g
Sałata - 60g
VII - Kolacja - 22.00 - 22.30
Twaróg chudy - 200g
Oliwa z oliwek - 15ml
Białko: 2,4 na KMC (114% zapotrzebowania, komorka zielona)
Tłuszcz: 1,2 na KMC (89% zapotrzebowania, komorka ciemno pomaranczowa)
Węglowodany: 2,5 na KMC (114% zapotrzebowania komorka zielona)
Witaminy i mineraly: wszystko ponad 100% zapotrzebowania.