Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
236
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
3228
mam 175 cm wzrostu cwicze rok 70 kg wagi
chcialbym przybrac wieksza mase meisniowa czytalem o decedurabolin i mam takie pytanie czy dala by mi cos sam deca cykl cztero tygoniowy 8 szotow 1ml jeden szot czyli 2 ml na tydzine:D
a moze z czyms polaczyc?
metanabolu sie troche bje wziasc jestem podatny na tradzik:/ cale barki rece w krostkach juz mam:/
jak sie odblokowac, czym ?
z gory dzieki za pomocne wypowiedzi
Szacuny
30
Napisanych postów
2299
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
14250
prv - na ch.uj mu tluamczysz przeciez widzisz ze to bakłarzan, niech sie nauczy korzystac z wyszukiwarki a jak nie to niech spie.rdala stad.. po co masz placic (czasem) za czyjs infantylizm <??> - pomysl..
Szacuny
8
Napisanych postów
2022
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
12054
Siema.Po 1 wez sie za diete oraz trening.Po 2 po kox siega sie jak juz nic nie daje Ci dobrych rezultatow,jak juz cwiczysz znasz sie na tym czujesz swoj organizm,znasz tajniki diety treningu i suplementacji.Po 3 do cyklu nie trzeba tylko KOXU!!!!!Kox to najmniejszy problem...wazna jest dobra dieta dobrana pod cykl,suplementacja,odblok itd.itp.Poczytaj pocwicz i za kilka lat zastanow sie czy warto wchodzic w kox!Pozdro
!!!JEŚLI CI POMOGŁEM DAJ SOGACZA!!!
::!!MASA TO POTĘGA!!::
!!KOŁBASKOWO TEAM!!