siemanko, mam zamiar kupic sobie bcaa fitmaxa i do tego chcialbym jakiegos termogenika dobrego lub jakas lkarnitynke, myslalem tez nad venomem ktorego kiedys bralem i bylem z niego zadowolony zbilem z nim 9kg w misiac, ale narazie chcialbym cos tanszego do aminokwasow a na wiosne znowu venomka se strzelic. co doradzicie ??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
dopiero sie zarejestrowalem, nieznaczy to ze niemoge sie zapytac i dostac odpowiedzi.
...
Napisał(a)
wypelnij ankiete dzialu i ja tutaj wklej 

Śmiało - cała kasa leci na pomoc dla schroniska dla zwierząt.
https://booking.com/s/67_6/f03173bf
...
Napisał(a)
mozesz ale prawdopodobnie nie tylko ty jeden masz taki problem i moze ktos miał taki problem wiec moze warto poszukac a nie tylko czekac az inni za ciebie zrobią
...
Napisał(a)
obowiązkowa fotografia sylwetki ( przód lub tył) : nie ma
Waga : 119
Wzrost : 180
Cel cyklu : zrzucenie kolejnych kilogramow ,
stosowane już wcześniej suplementy : venom hyperdrive 3.0,bcaa ,nitrix tlenki,bialeczko ciagle biore, teraz sizeON koncze
Uprawiane inne sporty : w-f w szkle codziennie i sumo 2x w tyg
stosowane wcześniej spalacze : venom
suplement stosowane przez ostatnie 60 dni : sizeON,
ilość dni wolnych od kreatyny : ---
przewidziane finanse na cykl : 150 zł
uwagi i sugestie : dodam ze zrzucilem juz ponad 15kg w 2mies i teraz waga troche jakby zaprzestala spadac i przydalo by sie znow czyms pomoc zeby spalic tkanke tluszczowa.diete mam wysokobialkowa
Staż treningowy : 2,5 roku z przerwami.
trening na redukcje 4serie po 15x i na zmiane rowerek z bieznia. 40min rowerka w poniedzialek, 30min bezni we wtorek itd.myslalem nad thermo fat burnerem a speed extremem
Zmieniony przez - bubbuuuu92 w dniu 2009-02-22 18:15:15
Waga : 119
Wzrost : 180
Cel cyklu : zrzucenie kolejnych kilogramow ,
stosowane już wcześniej suplementy : venom hyperdrive 3.0,bcaa ,nitrix tlenki,bialeczko ciagle biore, teraz sizeON koncze
Uprawiane inne sporty : w-f w szkle codziennie i sumo 2x w tyg
stosowane wcześniej spalacze : venom
suplement stosowane przez ostatnie 60 dni : sizeON,
ilość dni wolnych od kreatyny : ---
przewidziane finanse na cykl : 150 zł
uwagi i sugestie : dodam ze zrzucilem juz ponad 15kg w 2mies i teraz waga troche jakby zaprzestala spadac i przydalo by sie znow czyms pomoc zeby spalic tkanke tluszczowa.diete mam wysokobialkowa
Staż treningowy : 2,5 roku z przerwami.
trening na redukcje 4serie po 15x i na zmiane rowerek z bieznia. 40min rowerka w poniedzialek, 30min bezni we wtorek itd.myslalem nad thermo fat burnerem a speed extremem
Zmieniony przez - bubbuuuu92 w dniu 2009-02-22 18:15:15
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!