Szacuny
41
Napisanych postów
10832
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
38587
kurcze, a ja chciałem pierwszy pogratulować. no to gratuluje jako drugi - będę trzymał kciuki, żebys do końca wyciągnął grappling z dołka.
druga sprawa, co z kandydaturą x-raya na dodatkowego moda w grapplu?
Szacuny
26
Napisanych postów
4636
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
22462
Wow.Dziekuje wszystkim, mam nadzieje ze spelnie pokladane we mnie oczekiwania, aczkolwiek bardzo prosilbym o pomoc, przylaczam sie do apelu Jodana, X-ray na nastepnego moda.
Zmieniony przez - pinecone85 w dniu 2005-10-27 12:34:44
Szacuny
60
Napisanych postów
20426
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
84647
pinecone85 - spoczywa na Tobie obowiązek już nie tylko pilnowania działu, ale i w jakiś sposób rozkręcania go (co, jak widzę, już zacząłeś czynić). Zresztą to Twoja półka, więc to raczej będzie przyjemność i zdobywanie dodatkowej, przydatnej wiedzy, a nie przymusowy obowiązek.
Szacuny
3
Napisanych postów
3237
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
34974
Gratuluje.
Życzę obyś miał czas i chęci na rozkręcanie działu, który ostatnimi czasy został zaniedbany między innymi a chyba głównie przeze mnie, ale cóż praca, praca, praca a jak mam chwile to tylko wpadam poczytać.
Szacuny
51
Napisanych postów
7467
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
32016
Pinecone85 witam w klubie. Big Grats Acha, jesli sytuacja naprawde tego wymaga i nie macie nikogo innego to sie zgadzam na moda. Dzialam w roznych dzialach ale do Grapplingu zagladam prawie codziennie, wiec mam nadzieje, ze az tak zle nie bedzie.