ćwicze dwóbój ( heheh - bez nóg) i mam pytanie ile razy cwiczyć tricesps w tygodniu (2 czy jeden raz) i czy łaczyć triceps z klatą : czy jak cwicze klate 2 razy w tygodniu to czy musze robić jeden dzień lżejszych treningów a drugich cięższych ,czy moge robić 2 ciezkie treningi , ile najlepiej robić powtórzeń ( wiele jest metod z którymi sie spotkałem , niektóre treningi tricepsów opieraja sie na małej liczbie powt. a niektóre nawet po 10 powtórzeń , z czym łaczyć barki, na ile zespołów podzielić swój plan
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
acha dodam jeszcze ze ćwicze plecy i biceps jeden raz , natomias z barkami mam dylemat bo niewam czy je ćwiczyć 1 czy 2 razy
...
Napisał(a)
Może coś w tym stylu Ci pasuje?
1 Dzień
1)Wyciskanie leżąc 8,6,4,3,3,3
2)Rozpiętki 8,8,8
3)Wyciskanie wąsko 3-4 po 5-6 powtórzeń
4)Pompki na poręczach 3-4 po 5-6 powtórzeń
5)Brzuch
2 Dzień
1)Martwy ciąg 8,6,4,3,3,3
2)Wiosłowanie 3-4 po 5-6 powtórzeń
3)Podciąganie na drązku z obciązeniem 3-4 po 5-6 powtórzeń
4)Bic 5-6 po 6-8 powtórzeń
5)Brzuch
3 Dzień
1)Wyciskanie głową w dół 8,6,4,3,3,3
2)Wyciskanie na barki 3-4 po 5-6 powtórzeń
3)Unoszenie na boki 3-4 po 6-8 powtorzeń
4)Brzuch
1 Dzień
1)Wyciskanie leżąc 8,6,4,3,3,3
2)Rozpiętki 8,8,8
3)Wyciskanie wąsko 3-4 po 5-6 powtórzeń
4)Pompki na poręczach 3-4 po 5-6 powtórzeń
5)Brzuch
2 Dzień
1)Martwy ciąg 8,6,4,3,3,3
2)Wiosłowanie 3-4 po 5-6 powtórzeń
3)Podciąganie na drązku z obciązeniem 3-4 po 5-6 powtórzeń
4)Bic 5-6 po 6-8 powtórzeń
5)Brzuch
3 Dzień
1)Wyciskanie głową w dół 8,6,4,3,3,3
2)Wyciskanie na barki 3-4 po 5-6 powtórzeń
3)Unoszenie na boki 3-4 po 6-8 powtorzeń
4)Brzuch
...
Napisał(a)
troche mało tych ćwiczeń , dodam jeszcze ze niemam skosu w dól ani poreczy
...
Napisał(a)
acha potrzebuje tutaj specjalisty , zastanawiałem sie dobrze i postanowiłem cwiczyć klate 3 razy , i teraqz chciałbym zastosować pare metod np wyciskanie z desek , opuszczanie sztangi na klate i przytrzymanie okoo 5 sekund i inne , teraz musi ktoś ułożyć mi plan
...
Napisał(a)
DO TEMATU ZAPRASZAM WZORKA ,DELIWERA PAWŁA PARACOWNIKA I ROMAQNA SZYMKOWIAKA Z IMPERIUM SPORTU I KINGERIEGO, A JESZCZE DO TEMATU ZAPRASZAM ZWODNIKÓW KOBRY JASIC I DARIUSZA MIRKOWSKIEGO
...
Napisał(a)
troch dużo masz pytań
Zmieniony przez - ___PELE___ w dniu 2006-05-27 15:11:47
Zmieniony przez - ___PELE___ w dniu 2006-05-27 15:11:47
...
Napisał(a)
i co z tego , acha chcuałbym ćwiczyć wyciskanie z przytrzymaniem na klacie około 5 sekund
więc napisz dla ułatwienia wiec tak klata 3 razy w tygodniu
triceps - 2 razy w tygodniu
barki - 1 raz
bicep -1 raz
plecy 1 raz
i teraz niewiem gdzie włożyć to wyciskani z przytrzymaniem na dole ze sztangą
więc napisz dla ułatwienia wiec tak klata 3 razy w tygodniu
triceps - 2 razy w tygodniu
barki - 1 raz
bicep -1 raz
plecy 1 raz
i teraz niewiem gdzie włożyć to wyciskani z przytrzymaniem na dole ze sztangą
...
Napisał(a)
napisze jeszcze jakim sprżetem dysponuje
wiec tak
sztnaga , sztangielki , łamana i prosta sztanga , wyciąg , drazek, ławka prosta i skośna w góre
wiec tak
sztnaga , sztangielki , łamana i prosta sztanga , wyciąg , drazek, ławka prosta i skośna w góre
...
Napisał(a)
A co to jest "dwubój" bez nóg?? Jakaś dziwna nowa dyscyplina, bo dwubój olimpijski to nie jest.
A jak zapraszasz kogoś z Imperium, to prononuje abyś zamieścił ten post na imperium.
A nie chcesz jeszcze przypadkiem L. Simmons'a, Dave Tate, Kuzniecowa, i Ivana Abadzhieva??
A jak zapraszasz kogoś z Imperium, to prononuje abyś zamieścił ten post na imperium.
A nie chcesz jeszcze przypadkiem L. Simmons'a, Dave Tate, Kuzniecowa, i Ivana Abadzhieva??
Bronek Włodarczyk
Trener Podnoszenia Ciężarów, Trener Kulturystyki
"Squats are better than Supplements" - Przysiady sa lepsze niz suplementy
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat