...
Napisał(a)
witam. Jak i gdzie szukać trenera ktory zna sie na rzeczy? chodzi mi o kulturystyke oczywiscie... najlepiej na terenie rzeszowa
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
idz do jakiejs silowni w rzeszowie albo okolicy jak tam chcesz i tam na silowni popytaj napewno znajdziesz

...
Napisał(a)
po co ci trener???, MASZ SFD!!!;]
HEHE
HEHE
...
Napisał(a)
up.
Szukasz trenera pokręć się po siłowniach i znajdź takiego gościa który zna się na rzeczy, udziela się na sfd, K**. I zaproponuj mu żeby z tobą chodził na siłke a ty mu będziesz płacił za udzielanie tobie wskazówek . Ale pytanie po co to wszystko? Po to by wydać pieniądze za które możesz kupić sobie jedzonko.
Takie jest moje zdanie
Pozdrawiam
Szukasz trenera pokręć się po siłowniach i znajdź takiego gościa który zna się na rzeczy, udziela się na sfd, K**. I zaproponuj mu żeby z tobą chodził na siłke a ty mu będziesz płacił za udzielanie tobie wskazówek . Ale pytanie po co to wszystko? Po to by wydać pieniądze za które możesz kupić sobie jedzonko.
Takie jest moje zdanie
Pozdrawiam
Pomogłem? Nie zapomnij dać soga
www.pajacyk.pl ----> Jeden click, jeden obiad ;)
...
Napisał(a)
"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą" Św.Augustyn
...
Napisał(a)
chłopy od czytania tego sfd oczy mi puchną :) spoko nawiązałem już współprace z Mariuszem Kupczakiem. pozdro
Polecane artykuły