...
Napisał(a)
20 strzalow omki + 10 strzalow deci + 13 strzalow tescia enth. co mogę z tym zrobic. I przede wszystkim jak i czym się po tym odblokować. Odbyłem juz dwa cykle dotychczas, z tym że nigdy nie podchodzilem do tego w 100% powaznie. Teraz mam 19 lat i waże około 78kg. Odp z sensem prosze bo to nie jest zabawa a zalezy mi na tym zeby to dobrze wykorzystać. z góry dzięki dla tych którzy poważnie podejdą do mojego pytania. Pozdrawiam.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
savickas21 najs.. n/c
Codziennie patrzysz w lustro i myślisz sobie ;moje łapy są za małe, muszę być większy, muszę poszerzyć plecy...Nie stoisz i nie czekasz, aż wszystko zmieni się samo. Ruszasz dupę i robisz coś w tym celu.
...
Napisał(a)
w czym tkwi błąd?rozpisałeś koledze 4 omki w tyg i 3 testo jak na 3 cykl dla 19 latka super poza tym deka 5 tyg? jak w się zacznie rozkręcać to on to skonczy masz jakieś pojęcie o tym co napisałeś
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
19lat hahaha znam typa co w tym wiku dusił juz225kg czyli tez ostro ładować musiał a co do deki to fakt 5 tyg mało
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
deca hola i omka
Następny temat