W te wakacje postanowilem wygladac tak jak ludzie z okladek gazet... a tak naprawde po prostu chce miec wysportowana sylwetke lekko zarysowana klatke piersiowa i lekko zarysowane miesnie brzucha. postanowilem postawic na proteo system slyszalem o bardzo dobrej skutecznosci tej metody ale takze wiaze sie to z tym ze jest ona ciezka w realizacji.
Waga : 83
Wzrost : 182
Obwód klatki : 108
Obwód ramienia : 37
Obwód talii : 89
Obwód uda : 58
Obwód łydki : 42
staż na siłowni: absolutne zero nie liczac kilku wypadów na silownie i cwiczenia z browarami w rekach ;]
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej : 19,2% (srednia 3 pomiarow)
Aktywność w ciągu dnia : hmmm szkola a reszte opisze w nastepnym punkcie
Uprawiany sport lub inne formy aktywności : proteo system + basen/tennis ziemny/tennis stolowy/pilka nozna/siatkowka (zalezy na co mam ochote i czy jest wolna hala)
Odżywianie : A wiec tak co do diety staram sie stosowac 10 porad opisanych na forum + posilki co 2-3 godziny 0 napojow slodkich,gazowanych ograniczam slodycze nie jadam wogole chipsow/fast foodow
Cel : opisany na wstepie
Ograniczenia żywieniowe : brak
Stan zdrowia : bardzo dobry
Preferowane formy aktywności fizycznej : basen/tennis ziemny/tennis stolowy/pilka nozna/siatkowka
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : brak
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów : nie
Stosowane wcześniej diety : zadne
Czy uda mi sie zrealizowac swoje plany do maja/czerwca?
Jak to jest z rozciaganiem ile razy w tygodniu najlepiej sie rozciagac? (tak wiem wiem przed kazdym treningiem ale chodzi mi tu o kompleksowe rozciaganie calego ciala trwajace okolo 1,5h)
Czy bez specjalnie ulozonej diety da sie zrealizowac moje plany w tak krotkim czasie?
Waga : 83
Wzrost : 182
Obwód klatki : 108
Obwód ramienia : 37
Obwód talii : 89
Obwód uda : 58
Obwód łydki : 42
staż na siłowni: absolutne zero nie liczac kilku wypadów na silownie i cwiczenia z browarami w rekach ;]
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej : 19,2% (srednia 3 pomiarow)
Aktywność w ciągu dnia : hmmm szkola a reszte opisze w nastepnym punkcie
Uprawiany sport lub inne formy aktywności : proteo system + basen/tennis ziemny/tennis stolowy/pilka nozna/siatkowka (zalezy na co mam ochote i czy jest wolna hala)
Odżywianie : A wiec tak co do diety staram sie stosowac 10 porad opisanych na forum + posilki co 2-3 godziny 0 napojow slodkich,gazowanych ograniczam slodycze nie jadam wogole chipsow/fast foodow
Cel : opisany na wstepie
Ograniczenia żywieniowe : brak
Stan zdrowia : bardzo dobry
Preferowane formy aktywności fizycznej : basen/tennis ziemny/tennis stolowy/pilka nozna/siatkowka
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : brak
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów : nie
Stosowane wcześniej diety : zadne
Czy uda mi sie zrealizowac swoje plany do maja/czerwca?
Jak to jest z rozciaganiem ile razy w tygodniu najlepiej sie rozciagac? (tak wiem wiem przed kazdym treningiem ale chodzi mi tu o kompleksowe rozciaganie calego ciala trwajace okolo 1,5h)
Czy bez specjalnie ulozonej diety da sie zrealizowac moje plany w tak krotkim czasie?