Szacuny
2
Napisanych postów
310
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
3456
chce schudnac i postanowila ze nie bedzie prawia w ogule jadla, bedzie palila papierosy i pila duzo kawy. moim zdaniem to nie najlepszy sposob na zbicie tluszczu. co proponujecie, co ma robic, i jak mam ja do tego zmusic, chyba jej wleje.napiszcie bardziej zdrowe sposoby na schudniecie kilka kilogramow. z gory wam dziekuje i pozdrawiam.
Szacuny
25
Napisanych postów
10815
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
59541
nie no ludzie nie przesadzajcie . post sprzed 5 lat a Wy go odkopujecie po to tylko zeby o l-karnityne sie spytac? <sciana>. Dawac to jakiegos moda zeby zamykal te posty
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Podsun jej jakis dobry art o odchudzaniu.
Jak chce malo jest - sa takie substytuty posilkow - bodajze Multipower je robi - niech podzieli na dwa i je zamias objadu..
I niech je sniadanie, jakies proste i odzywcze - na kolacje jakies (samo) miesko itp.
A areoby Ty jej zalatw ;)
Szacuny
4
Napisanych postów
2914
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
17433
Powiedz swojej Pani, że moja najukochańsza małżonka próbowała tego sposobu i do niczego to nie doprowadziło.
Dopiero powiązanie diety niskokalorycznej z treningiem aerobowym i ćwiczeniami kulturystycznymi przyniosły niesłychane efekty.
Fighter
Moderator: Sztuki Walki
Zapraszam do dyskusji.
Szacuny
18
Napisanych postów
2595
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
17718
Moja byla dziewczyna tez w podobny sposob sie odchudzala, zjadla zwymiotowala, no i oczywiscie strasznie duzo papierosow palila. Glupota, nic jej z tego nie wyszlo tylko uzaleznienie od tytoniu.
Szacuny
11
Napisanych postów
2881
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
20969
Niestety większość dziewczyn jest strasznie leniwa. Wszystko zrobią, żeby nic nie robić, ale schudnąć to by chciały. Wytłumacz jej, że nie tędy droga. Zabierz ją ze sobą na siłownię. Niech ruszy dupę i trochę poćwiczy siłowo i aerobowo. I niech zmieni sposób odżywiania. Możesz jej powiedzieć, że wszystkie fitneski dużo ćwiczą siłowo. Pokaż jej trochę zdjęć fitnesek, to może jej się coś w głowie odetka. Życzę powodzenia i wytrwałości Wam obojgu.