Mam problem ze swoją masą... wiem że takich postów już było kupę ale jakoś nie mogę znaleźć nic dla siebie... ważę 60kg i mierze 182cm :< do tej pory rzadko kiedy chodziłem na siłownię... chciałem przybrać na masie jak najszybciej się da... mam nadzieję że mi pomożecie. Mam jeszcze pytanie... widziałem jakieś przykładowe diety i czy np. muszę tę samą dietę stosować dzień w dzień jedząc to samo? od tych serków można oci***ć :<... chyba trzeba też umieć wyliczać jakieś kalorie itp. Proszę was o jakąś dietę na cały tydzień... bankowo się będę stosować... będę bardzo wdzięczny=/ HELP
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Dietę musisz ułozyć sam pomogą Ci w tym posty podwieszone oraz dziennik vital maxa
proponuje przyjąć na początek
biłąka 2g na kg masy ciała ww5g i tłuszczy 1g poczytaj i będziesz wiedział o co chodzi
Nie ma nic gorszego od nieurozmaicania diety.
proponuje przyjąć na początek
biłąka 2g na kg masy ciała ww5g i tłuszczy 1g poczytaj i będziesz wiedział o co chodzi
Nie ma nic gorszego od nieurozmaicania diety.
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!