siema,mam 18 lat cwicze od pol roku starajac sie jak najmniej obciązac kregoslup,jestem po cyklu na kreatyne,mam 171 cm wzrostu,czy ja jeszcze urosne?prosze o odp ekspertow,czy kreatyna(250g) mogla w jakis sposob zahamowac wzrost?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
"Czekasz na swoją szansę, ale nikt ci jej nie da
Dopóki nic nie zrobisz i sam sobie będziesz schlebiał"
...
Napisał(a)
thx fags za info,a jesli chodzi o sam "czysty" wzrost w góre to czy jest jeszcze na to szansa rownolegle cwiczac na silowni ale bez obciazania kregoslupa?
...
Napisał(a)
pewnie jest szansa na wzrost ale to juz zalezy od genetyki - nie ma szans bycia wyzszym niz sie mialo byc
SFD user ®
Get Big Or Die Tryin'

SFD user ®
Get Big Or Die Tryin'
...
Napisał(a)
człowiek rośnie do dwudziestego któregoś roku życia
wujek mojego kumpla miał 18 lat i zrobił sobie tatuaż, myślał że już nie urośnie. a urusł! i to tak okrutnie że ten tatuaż mu się rozciągnął i do dupy wygląda
https://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=118261
moje komiksy

wujek mojego kumpla miał 18 lat i zrobił sobie tatuaż, myślał że już nie urośnie. a urusł! i to tak okrutnie że ten tatuaż mu się rozciągnął i do dupy wygląda

https://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=118261
moje komiksy
...
Napisał(a)
a teraz pytanko z innej beczki.Chcialbym sie od was dowiedziec czy sa jakies cwiczenia mogace rozwinac srodkowa czesc brzucha w domowych warunkach(cwicze na skosie i podciaganie nog oraz spiecia na skosne brzucha i wszystkie sie roziwjaja oprocz czesci brzucha nad pepkiem),rowniez gorna czesc klatki mi troche odstaje(robie wyciskanie na skosie i rozpietki na skosie)i czy na ta grupe miesniowa sa jakies ciekawe cwiczenia wzmagajace ich mase i rzezbe?z gory thx za odp
...
Napisał(a)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!