Zycie jest krotkie wiec trzeba byc wielkim!!
...
Napisał(a)
Jestem w trakcie cyklu 10ml Libolu200 4ml deca-durabolin 20ml tescia i 10 omadrenu. Pytam sie wylacznie fachowcow na taki cykl ile powinno przypadac Clomidu(mam 25tabli) i czy cos dolozyc jeszce na odblok?? A i jeszcze jedno Czy zmienily sie opinie na temat Libolu 200 czy to szajs dalej Bo dzisaj walnalem pierwszego centa :P
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Odwoluje co powiedzialem. Szukam zdjec bena johnsona na necie i na zadnym nie wyglada na przypakowanego. Chyba jednak dawno ogladalem ten program. Kurde a mi sie wciaz zdaje, ze jestem maly
przestawia sie w glowce... Kiedys on mi sie wydawal wielki a dzis chyba jest mniejszy odemnie buehehe

globo
...
Napisał(a)
libol przyejlo sie ze lipa, ale kiedys byl ok, jak kupiles dawno dawno temu to bedzie git, a pozatym masakryczny ten twoj cykl!!!
kup nolve i ewentualnie proviron

kup nolve i ewentualnie proviron
POW * MIA
Bring them home!!!
Farmaceuta - Technik
...
Napisał(a)
" I pamietaj szacunek to wszystko "
...
Napisał(a)
wy chyba nie wiecie jak pierzesz koksy to juz musisz brac cały czas bo wkoncu ci spadnie wszystko a koksy tylko szkodzą zdrowiu :)
...
Napisał(a)
Co ty za bzdury piszesz?? o zdrowiu to sie zgodze
POW * MIA
Bring them home!!!
Farmaceuta - Technik
...
Napisał(a)
nie jasne ze nie, ale bez przesady, e-lite nie badz taki drobiastkowy, bo kto to moze zle zrozumiec
POW * MIA
Bring them home!!!
Farmaceuta - Technik
...
Napisał(a)
pisze powaznie stary koks to nie magia trzeba sie kluc zeby byc duzym
przestajesz wbijac to spadasz proste no chyba ze to dopiero poczatki zmagan hehe
przestajesz wbijac to spadasz proste no chyba ze to dopiero poczatki zmagan hehe

...
Napisał(a)
widziałem program o benie johnsonie. Nadal wyglada imponujaco. Nie mow, ze sie caly czas kluje...
globo
...
Napisał(a)
Coś w tym jest
Se ostanio wymyśliłem ,ze na sucho to ja już nic nie zrobie

Se ostanio wymyśliłem ,ze na sucho to ja już nic nie zrobie

" I pamietaj szacunek to wszystko "
...
Napisał(a)
imponujaco? to pewnie tak ze 120kg na zylce.. to jakis fenomem zatem
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!