SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

pomocy choroba łapie a jestem w trakcie cyklu

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 2580

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 1234 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 13825
jak w temacie jestem na cyklu TCM i taurynka pytanie zaczyna mnie bolec gardlo i ogolnie zle sie czuje chyba mnie chyta choroba jakie grac lekarstwa zeby sie szybko wykórowac i niestraciccalkiem cyklu hodzi mi jakie lekarstwa bedoa ok np na goraczke apap do tego wit c i jakies tab na gardlo moze byc niezaszkodzi mojemu cyklowi chcialbym w poniedzialek moc normalnie wykonac trening a wiec jeden dzien na pożedną kuracje pomocy koledzy

za Ruch za HKS pojdziemy az po życia kRes :)

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 597 Napisanych postów 23111 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 106556
vit C w pozadnych dawkach
mleko z miodem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 1234 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 13825
ok dzieki za info a czego mam sie wystrzegac napewno rózne typu cherbatek goracych bo to dzial jak kawa a wiadomo ze kawa i kreatyna to sie gryzie dobrze rozumije ???

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 1639 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 39608
Wes gripex jakas wieksza dawke witaminy c i czosnek ,powinno byc ok
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
ok napewno skorzystam jeszcze jakies podpowiedzi bo zaraz klade sie do wtrka zeby sie wygrzac i jutro byc jak nowy :) (mam taka nadzieje)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 57 Napisanych postów 10990 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 88360
gripex 2tabsy 3x dziennie przez pierwszy dzien...
duzo snu i w pierwszy dzien na noc 2 aspiryny
do tego duzo plynow
sok malinowy herbapolu
czosnek z miodem

Pozdrawiam
misoo

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 1303 Wiek 32 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 11175
Duzo vitaminy C i duzo czosnku
trzeba było sie wczesniej ubezpieczyc (zanim zaczołes cykl )w vitaminki miedzy innymi w viatmine C
wracaj do zdrowia

Jesteśmy tymi, którzy muszą rozkazywać by być wolnymi...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
no MIsiu super rada mam nadziej ze cos z tego bedzie bo to dopiero 6 dzien cyklu i juz taka wtopa z chorobą naszczescie sobota i niedziela regeneracja a w poniedzialek trening dz wszystkim niemam abona wiec sogow nie dam ale jak byde mial karte to wysle eska i napewno wszystkim odbije sogacza za info i pomoc

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 1303 Wiek 32 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 11175
Kupuj gripexa mleko czosnek vit C miód i karte do telefonu

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
ok karta rez bydzie aha na ile wystarcza abonament za smsa???? tak z ciekawosci pytam zaraz ida nynac bo juz nieumia wysiedziec tak lapei narazie apap wziety amol powoniany i nasmarowany septolete i wit c x2 tabsiki no i wiadomo duzo wody czosnk jest mleko jest jeszcze miod i gripex no i karta do telefona :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
SMS przedłuza ci abonamnt na pół roku
lub jak kupisz cos w sklepie sfd albo w OS to tez masz przedłuzony abonament
a sms kosztuje około 5zł

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Serwatka..?POmóżcie

Następny temat

Crevolution w tabletkach !!!!!!!!!!!!

nutloveb