podajcie jakis plan treningowy cwicze na silowni juz blisko 5 miesiecy do tej pory robilem jakis plan ogolno rozwojowy. potrzeba mi jakiegos planu wykonywalnego na silowni gdzie jest tylko: ławeczka z przyrzadem do cwiczenia nóg sztanga prosta, łamana i pare hantelków. Podam jeszcze pare danych o sobie mam 16 lat waze 77 mam 181 cm wzrostu wyciskam 80 na klate. Prośba o odpowiedz
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
CYKLICZNOŚĆ III EDYCJA
GRUPA II- "Masowa"
Skupiać będzie osoby mające za soba minimum 6 miesięcy SYSTEMATYCZNYCH I PRZEMYŚLANYCH treningów.
Celem zajęć w tej grupie będzie:
-budowa sylwetki o maksymalnie dużych gabarytach (adekwatnie do indywidualnych możliwości), przy jednoczesnej wysokiej jakości umięśnienia
-nauka i przyswajanie wiadomości z zakresu podstaw metodyki treningu i fizjologii wysiłku
-przygotowanie silnej-solidnej bazy wyjściowej do wieloletniego treningu sportów siłowych i nie tylko
CYKL I
https://www.sfd.pl/temat222759/
KROK PO KROKU ROK TRENINU ZA RĄCZKĘ
Zapraszam
GRUPA II- "Masowa"
Skupiać będzie osoby mające za soba minimum 6 miesięcy SYSTEMATYCZNYCH I PRZEMYŚLANYCH treningów.
Celem zajęć w tej grupie będzie:
-budowa sylwetki o maksymalnie dużych gabarytach (adekwatnie do indywidualnych możliwości), przy jednoczesnej wysokiej jakości umięśnienia
-nauka i przyswajanie wiadomości z zakresu podstaw metodyki treningu i fizjologii wysiłku
-przygotowanie silnej-solidnej bazy wyjściowej do wieloletniego treningu sportów siłowych i nie tylko
CYKL I
https://www.sfd.pl/temat222759/
KROK PO KROKU ROK TRENINU ZA RĄCZKĘ
Zapraszam

PORADY INDYWIDUALNE - www.dobierz-trening.pl
ZAINTERESOWANY PORADĄ - PISZ GG:7426473
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!