...
Napisał(a)
Witam jakie polecili byście mi odzywki na czysta mase miesniowa? jakies bialko i cos do tego,budzet to ok 400zl w zestawie bede mial nitrobolon lub DORIAN YATES NOX PUMP, ktore z tych specyfikow jest lepszy? bralem pare razy nitro i na mnie dziala ok:), 5 miechow temu skonczylem brac m-drol i nitrobolon i bylo dobrze:)prosze o pomoc
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Trenuje: 3 lata a nie wiesz podstaw czysta masa ciężka do osiągnięcia dieta musi być dopięta na 100%
białko jak kto woli i ile potrzebuje do diety np Olimpu czy SFD będzie dobre , DORIAN YATES NOX PUMP zdecydowanie ale poczytaj co i do czego służy bo nie znasz się kompletnie
dobry trening + cario w czystej masie
https://www.sfd.pl/wyszukaj/t-czysta-masa.html
Zmieniony przez - DEXTROZER w dniu 2012-07-04 16:32:18

dobry trening + cario w czystej masie
https://www.sfd.pl/wyszukaj/t-czysta-masa.html
Zmieniony przez - DEXTROZER w dniu 2012-07-04 16:32:18
1
PRO MODERATOR DZIAŁU
...
Napisał(a)
staram sie miec diete lecz jest ciezko wstajac do pracy o 4 rano i wracajac o 18 ciezko jest miec dobra diete wiec chcem sie wspomoc odzywkami moze nie jestem obeznany w tych tematach tak dobrze jak wy dlatego przyszedlem tu po pomoc:)
...
Napisał(a)
jeśli masz taką pracę to ciężko ci będzie suchą masę zrobić lepiej podredukować trochę i utrzymywać to - musisz czytać a dużo się dowiesz
jak dieta kuleje to gainer, białko do niej dorzucić i będzie dobrze - lepiej zjeść trochę za dużo niż nic nie jeść 

1
PRO MODERATOR DZIAŁU
...
Napisał(a)
a jakie bys mi polecil bialko?, gainiera? masz cos wyprobowanego?moze jakies aminokwasy?
...
Napisał(a)
biorę od niedawna suple z firmy SFD i miło zaskoczony na plus a $$$ zawsze więcej zostaje na następne zakupy
BCAA z SFD cena super

3
PRO MODERATOR DZIAŁU
...
Napisał(a)
Potwierdzam, sam już od jakiegoś czasu bazuję na produktach firmy SFD i jestem mile zaskoczony co do ceny/jakości 

...
Napisał(a)
jak nie ma różnicy to po co przepłacać - proste mass activator białko eco do tego bcaa i wszystko gra 

PRO MODERATOR DZIAŁU
...
Napisał(a)
i o to mi chodzilo dzieki panowie za pomoc:) teraz tylko pozostalo czekac na wyplate:)
1
...
Napisał(a)
w piątek przelew tylko tego nie przepij przez weekend
pozdro

5
PRO MODERATOR DZIAŁU
Polecane artykuły