Szacuny
7
Napisanych postów
798
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
4213
zakupilem Aminostar Tribulus Terrestris 120kaps + zma nutritiona 90kaps
jak najlepiej dawkowac ?
tt mysle aby jechac tabsa przed treningiem / tabs przed snem
w dt i w dn podobnie
a zma 1 naczczo i 1 przed snem
Szacuny
7
Napisanych postów
798
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
4213
no no przed snem po 1 capsie biore /// co z tym tt przed treningiem i w dt o porze treningu ? a no i zma 1caps brac tez rano naczczo? ;p mysle aby daa dokupic ;) tt i zma nie podniosa mi super tescia i zwykle mi chodzi o regen sen samopoczucie libido itp.. no o tescia tez ;) co Wy na to aby daa dokupic ? myslalem tez nad ia no ale teraz to juz sam nie wiem...
napiszcie jak byscie brali/po ile tabs i kiedy to zma tt
no i jak z tym daa
sorry za pomgatwanie heh
Szacuny
7
Napisanych postów
798
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
4213
a no moglem sobie cala obwodówke + p******y j***ać + tescia i posprawdzac... Moze to samopoczucie,sen,libido przynajmniej poprawi sie troszeczke Jack3d obniza a moze te supelki lekko podbija ? xd A z tym dawkowaniem tt zma po 2 kapsy przed snem styknie ? a zobacze co bedzie .. dorzuce daa i bede liczyl na cudy :D
Szacuny
1
Napisanych postów
887
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
7164
Geranamina jest beznadziejna więcej szkód niż pożytku, zobaczysz po libido , że będzie leżeć. A są inne zabawki niedoceniane i wyyeahbujące podobnie. No i niektóre nawet mogą podnieść libido Na temat ZMA http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15727190
Zmieniony przez - Wojtekk w dniu 2012-08-19 20:58:40
Szacuny
7
Napisanych postów
798
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
4213
no no masz racje , wlasnie widze ,ze paróweczka jakas taka teraz bez zycia ... zwykle pierwsza sie budzila a tera ... zamulone takie cos wisi Co miales na mysli mowiac o tych niedocenionych produktach ? :D