SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

gotowanie miesa a witaminy

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 955

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 276 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 2158
otoz zastanawiam sie jak mozna zmianimalizowac straty w witaminach i mineraqlach podczas gotowania miesa. ograniczyc ilsoc wody?

a czy gotowanie na parze to dobry pomysl?

np. kroje indyka na kosteczke i wrzucam na pare. albo wołowine/cielecine?

robi tak ktos?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 215 Wiek 34 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 3888
Ja tam aż tak szczegółowy nie jestem, po prostu gotuje albo smażę i tyle:) nie ma co przesadzać
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 2343 Wiek 35 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 348761
Ja gotowałem na parze i całe piersi z kurczaka, no niestety na dłuższą metę szybko się nudzą.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 431 Napisanych postów 56364 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 184874
A czy mógłbyś takie pytania zadawać w temacie pojedyńcze pytania? 3 raz nie bedę o to prosił.

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Zapotrzebowaniee redukcja

Następny temat

tanie źródło białka

WHEY premium