SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Gotowanie i wsadzanie do lodówki

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 731

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51566 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
gdy gotujecie przykladowo ryż, to gotujecie go na kilka dni od razu i wsadzacie do lodówki? Czy codziennie te 2 worki ryzu przykladowo gotujecie na świeżo?

i czy takie wsadzanie do lodówki na dzień/dwa odbije się na utracie wartości pokarmu? :)
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1717 Napisanych postów 27216 Wiek 29 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 516400
Mógłbyś włożyć ryż do lodówki, nazajutrz odgrzać na parze na przykład.

Ja osobiście spożywam bezpośrednio po gotowaniu. Skoro masz czas, gotuj przed spożyciem.

Zmieniony przez - dudee w dniu 2013-04-26 14:00:21
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 4533 Wiek 30 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 34420
jw
różnicę możesz odczuć jedynie w świeżości,po 1 dniu zdrowie nie ucierpi gdy zastosujesz taki manewr
Osobiście to robię tak z mięsem-gotuję i do lodówki na kilka dni

Nie ma takich zmian,których my nie możemy wnieść!

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

aerobik i siłownia

Następny temat

IF w wieku 16 lat?

WHEY premium