...
Napisał(a)
witam jestem po cyklu i dostalem gino mam taki guzek pod sutkiem bralem tamoxifen przez 7 dni 40mg i hyba sie troche zmniejszylo i mam pytanie czy to zejdzie i po jakim czasie
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
guzek raczej już nie zejdzie . Również posiadam takie guzek w lewym sutku nabwiłem się go przy lajtowej dawce tescia lewy sutek był troszkę większy od prawego ...zbiegiem czasu jak robiłem jakiś cykl przede wszytkim oparty na winku ,metce , albo boldku stosowałem zawsze cynk w większej dawce , izoflafony sojowe i czasami indole i ani razu się guzek nie powiekszył co nie zminia faktu ze dalej go posiadam ale wizualnie jest on niewidoczny
Gęstość, proporcje ,pocięcie ,estetyka
...
Napisał(a)
przez ile ciagnac to 20 mg do konca paczki jak nie zejdzie to do lekaza ??
...
Napisał(a)
aż zacznie ci schodzić nieraz to trwa miesiącami
Cóż będziesz musiał brać nolve podczas cykli
Cóż będziesz musiał brać nolve podczas cykli
...
Napisał(a)
jak sprawdzic czy ktos jest podatny na gino przed pierwszym cyklem ?
- mafia tadkow niejadkow -
...
Napisał(a)
raczej nie da sie sprawdzic trzeba sprobowac koksu i wtedy bedziesz wiedzial czy jestes podatny czy nie
nolva pod reką i zero klopotow
nolva pod reką i zero klopotow

...
Napisał(a)
Zejdzie ale moze to troche potrwac. Nic sie nei dzieje nie ma co panikowac
P E R F E C T B E A S T
...
Napisał(a)
bralem mala ilosc prolangatum.
Mam pytanie do cyklu opartym na omka,meta to tamoxifen wiadomo cynk i jest jeszcz cos zeby mi suty nie spuchły
Mam pytanie do cyklu opartym na omka,meta to tamoxifen wiadomo cynk i jest jeszcz cos zeby mi suty nie spuchły
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!