Naprawdę niebezpieczny człowiek nigdy nie grozi.
[ON]
...
Napisał(a)
Zejdzie jak w początkowym stadium jest gino.
...
Napisał(a)
Ja jak zauwazyłem ze cos nietak z sutami zaczęłem brac po 20 mg tamo..Bo myślałem ze tyle da rade..Eor,zwiększyc teraz dawke do tych 40mg?Czy pozostac przy 20 i jak sie sytuacja poprawi zejsc na 10mg do konca cyklu?pzdr
...
Napisał(a)
Jak długo bierzesz juz 20mg?
[ON]
...
Napisał(a)
To bierz jeszcze przez tydzień, jak będzie poprawa to zostaw 20mg, jeżeli nie to daj 40mg.
[ON]
...
Napisał(a)
ok.thx. Placki mam takie pod sutami ze az bolą tak nieprzyjemnie,jeszcze jedno nolve przed snem?i jeszcze coś jak zaczełęm brac nolve to ona ze mnie spusci wode?czy poprostu juz nie bede łapał tak duzo wody ale to co juz zrobilem nie spadnie..?W temacie nolvy jestem troche zielony

...
Napisał(a)
sorry że sie tak w pół zdania wpiepszam, ale jestem podatny na GINO czy jeżeli wziąłbym od początku cyklu (METY) 10 mg tamoxifenu to nie musiałbym sie o nic martwić....??????
jeżeli jest coś lepszego od tamoxifenu do cyklu z np mety przeciwko gino to prosze mi napisać.
Z góry dzięki!
jeżeli jest coś lepszego od tamoxifenu do cyklu z np mety przeciwko gino to prosze mi napisać.
Z góry dzięki!
...
Napisał(a)
Zbyt duzej wiedzy nie mam na temat nolvy,ale 10mg chyba moze byc zapobiegawczo,chociaz ja bym raczej ograniczył sole w diecie,itp,itd..zeby nie łapac duzo wody.Ja po tej nolve to jak k*rwa z kambodzy sie czuje..wogule jakbym powera nie mial na treningu,wydaje mi sie ze schudłem
blee...juz nie lubie tamoxifenu:/ 

...
Napisał(a)
Musisz brac nolve z cyklem
przez cały cykl
10 mg jako zapobiegawcza dawka jest dobra
O dziwo mieta bardzo mocno tworzy gino
przez cały cykl
10 mg jako zapobiegawcza dawka jest dobra

O dziwo mieta bardzo mocno tworzy gino
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!