czy można przygotować sobie od razu porcje na cały dzień i trzymać ją w lodówce?
...
kupiłem sobie gainera olimpu i piję go 3x dziennie. Przygotowywanie go jest dla mnie troche kłopotliwe (trzeba przynieść mleko, wlać do miksera, wsypać gainer, zmiksowac wypić i umyć mikser)
czy można przygotować sobie od razu porcje na cały dzień i trzymać ją w lodówce?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
zrób sobie dwie porcje rano a jedną później bo tak na cały dzień to nie bardzo
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
https://www.facebook.com/FilmyKtoreZmieniajaZycie/photos/a.1433936366899118.1073741828.1433433930282695/1434660943493327/?type=1&theater
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=845830128789824&set=a.163427777030066.27088.100000885337703&type=1&theater
...
a nie prościej kupić szejker???
lejesz mleko/wodę, sypiesz odżywę i potrząsasz!
kilka sekund i gotowe...
a mycie zajmuje sekundkę!
Wyginaj śmiało ciało!
(czuję się jak w tele zakupach...)
lejesz mleko/wodę, sypiesz odżywę i potrząsasz!
kilka sekund i gotowe...
a mycie zajmuje sekundkę!
Wyginaj śmiało ciało!
(czuję się jak w tele zakupach...)
...
Ja robie sobie trzy porcyjki gainera zaraz po przebudzeniu, wstawiam do lodowki i wyciagam kiedy jestem w potrzebie
Smakuje tak samo jak od razu po sporzadzeniu, takze mozesz smialo tak robic.
Smakuje tak samo jak od razu po sporzadzeniu, takze mozesz smialo tak robic....
Siema ja mam inne odczucia co do smaku jesli gainer jest spozyty dlugo po przygotowaniu.Ja np.kiedys jak szedlem na silke robilem gainera i pilem po silce ale byl niesmaczny,w odroznieniu do tego ktorego pilem przed silka od razu po przygotowaniu
pozdrawiam
pozdrawiam!!!JEŚLI CI POMOGŁEM DAJ SOGACZA!!!
::!!MASA TO POTĘGA!!::
!!KOŁBASKOWO TEAM!!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Krzysztof Piekarz