...
Napisał(a)
co sie kurcze dzieje z tymi dwoma czołowymi (najlepszymi) kulturystami w polsce ?? nigdzie o nich niepiszą SDW i KiF unikają ich jak ognia (prawdopodobnie jakieśśmieszne nakazy PZKiF) i są widoczni tylko na reklamach OLIMPu !! Byłbym wdzięczny za info !!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Nie wszyscy. Ja tam nie krytykuję Cutlera :>:]. A jeśli chodzi o Głuchowskiego, to on jeszcze nie ma tragicznego tego brzucha. Jeszcze ma szansę coś wywalczyć na zawodach.
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
hmm zadam podobne pytanie:/ miałem kontakt z Piotrkiem zawsze w srody od 16-18 mozna było zadzwonic... a teraz lipa:/ kto wie co sie dzieje z nimi:> prosimy z autorem tegg postu:> Pozdro.:D ale podejzeam ze po autycji programu na Tvp ktos z otoczenia filezborna namieszali:/
Niech Masa Bedzie Z Wami :D
...
Napisał(a)
nie wiem ale piotrek planował na zawodostwo przejsc tylko ze sumy jakie na niego narzucły władze pzkfits były duże kiedys o tym w sdw czytałem
...
Napisał(a)
Czyli wyglada na to,ze zostali zalatwieni?Nie mowy o tym,ze zobaczymy ich wsrod Pro?
Dopóki żyję dopóty walczę,
dopóki walczę dopóty jestem człowiekiem.
...
Napisał(a)
ostatni start jaki zaliczyli był na mś w federacji NABBA ale w mś 2006 roku udziału już niewzieli ?? interesuje mnie własnie to dlaczego zapadli siępod ziemię ?? dlaczego żadna z gazet branżowych o nich niepisze ?? a wszystkie foty olimpu sąstare.......
może oni nieżyją
))

...
Napisał(a)
wydaje mi sie ze przez tą afere z dopingiem(chodzi mi o filleborna)pzkfits odwróciło sie do nich plecami zeby umyć w ten sposób rece
...
Napisał(a)
Witam
Aktualnie zajmuję się leczeniem kontuzji łokcia i kolana.Jest coraz lepiej od dwóch tygodni wznowiłem treningi i w zależnosci od tego jak szybko będę mógł trenować na pełnych obrotach to wystartuję napewno w Mr UNIVERSUM w pażdzierniku a jak szybciej wyleczę kontuzję to również m Mś w czerwcu.Oczywiście NABBA
Aktualnie zajmuję się leczeniem kontuzji łokcia i kolana.Jest coraz lepiej od dwóch tygodni wznowiłem treningi i w zależnosci od tego jak szybko będę mógł trenować na pełnych obrotach to wystartuję napewno w Mr UNIVERSUM w pażdzierniku a jak szybciej wyleczę kontuzję to również m Mś w czerwcu.Oczywiście NABBA
Podpis
...
Napisał(a)
W KiF napisali, że Fileborn ma awansować w IFBB na jakieś poważne stanowisko. Szkoda, że przez układy szumowin najlepsi nasi zawodnicy mają kłopoty ze startami w tej najbardziej liczącej się organizacji.
...
Napisał(a)
ozzzbrain-kontakt jewst ze mną cały czas 14-19-ta od poniedziałku do piatku pod nr0698051141 i pod tym nr można ze mną porozmawiać lub umówić się na indywidualne konsultacje w dowolny dzień oprócz soboty i niedzieli naturalnie
Podpis
Poprzedni temat
kilka filmików z Olimpi i inne
Następny temat
Dexter Jackson Mr. Olympia 2008
Polecane artykuły