Szacuny
3
Napisanych postów
548
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
4954
To już dawno było wiadomo i to są informacje oficjalne. Można je przeczytać na www.ifbb.com Tu zawsze na bierząco są pewne informacje. Brzóżka w swojej kategorii był drugi, a niżej zamieściłem informacje na temat kategorii, w której startował Głuchowski i Strzeliński. Swoją drogą, to szkoda mi Piotrka, bo był nieźle przygotowany...
3 Originally in 3rd place; moved to 1st place after Oleg Makchatsev (Russia - 1st) failed the drug test and Piotr Gluchowski (Poland - 2nd) was disqualified for manipulation
Szacuny
8
Napisanych postów
854
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
12836
Sytuacja Piotrka jest doprawdy niewesoła.Wczoraj na siłowni rozmawiałem z aktualnym mistrzem Polski(kat.90kg.},powiedział on,że "Głuchy"oprócz tego,że nie będzie mógł przez 2 lata brać udziału w żadnych zawodach kulturystycznych to równiez stracił możliwość wystepów w pozakonkursowych pokazach i seminariach z jego udzialem.Nie będzie mogl pracować ponadto jako instruktor na silowni ani tez nie zasiądzie w panelu sędziowskim jako arbiter zawodow.
Szacuny
9
Napisanych postów
3277
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
28471
1. jako instruktor bedzie mugl robic bo nikt go nie sprawdzi i nie wkopie ze ma zakaz
a po 2. moze brac w syminariach i pokazach bo tak samo nikt go nie podkabluje na lewo moza robic to i to i nikt nie musi wiedzic