wypełnię ankiete może będzie łatwiej:
Płeć : mężczyzna
Wiek : 24
Waga : 108
Wzrost : 185
Obwód klatki : -
Obwód ramienia : -
Obwód talii : -
Obwód uda : -
Obwód łydki : -
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej : dużo za dużó
Aktywność w ciągu dnia : obecnie zero po wypadku
Uprawiany sport lub inne formy aktywności : 3x w tygodniu siłownia + rowerek stacjonarny 5 x tygodniu po 60 minut
Odżywianie : do tej pory jadłem wszystko co się nie ruszało
Cel : redukcja rozłożona w czasie
Ograniczenia żywieniowe : brak
Stan zdrowia : nadciśnienie
Preferowane formy aktywności fizycznej : siłownia
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty :brak
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów : tak
Stosowane wcześniej diety : żadna
A oto dieta którą sobie ułożyłem prosiłbym o ocenę:
Posiłek I
-jajka x4 b:30 t:23,28 w:1,44 kcal:336
-kapsułka omega 3
-chleb razowy x 2 b:4,48 t:1,36 w:41,2 kcal:178
-pomidory
suma: b:34,48 t:2,8 w:42,64 kcal: 514
Posiłek II
-pierś z kurczaka 200g b:43 t:2,6 w:0 kcal:200
-surówka
-oliwa z oliwek płaska łyżka b:0g t:12,95g w:0g kcal:114
suma: b:43g t:15,55 w:0g kcal:314
Posiłek III
-łosoś wędzony 100g b:21,5g t:8,4g w:0g kcal:162
-szpinak mrożony 100g b:2,3 t:0,4g w:2,7 kcal:15
suma: b:23,8 t:8,8 w:2,7 kcal: 177
Posiłek IV
-pierś z kurczaka 200g b:43 t:2,6 w:0 kcal:200
-ryż brązowy 100g b:7.1 g t:1.9 g w:76.8 g kcal:322
suma: b:50 t:4,5 w: 76,8 kcal: 522
***TRENING***
Posiłek V
-pierś z kurczaka 200g b:43 t:2,6 w:0 kcal:200
-ryż biały 100g b:6,7g t:0,7g w:78,9 kcal:344
suma: b:49,7 t:3,3 w:78,9 kcal: 544
Posiłek VI
-twaróg półtłusty 200g b:31g t:8g w:7,6g kcal:226
-oliwa z oliwek płaska łyżka b:0g t:12,95g w:0g kcal:114
-pomidor,cebula
suma: b:31g, t:20,95 w:7,6 kcal: 340
suma kcal: 2411 b:231,28 t:55,9 w:208,64
Wyszło trochę mniej kcal niż powinno ale uzupełnie to jakimś bananem lub jabłkiem.
Najgorsze że powinno być więcej tłuszczów, i nie wiem jak je uzupełnić.
Btw. Czy zażywanie kapsułki omega-3 powinenem wliczyć do bilansu, bo wrzuciłem ją do diety na posiłek nr I
Zmieniony przez - bubel_pl w dniu 2010-03-10 16:00:30