Szacuny
0
Napisanych postów
20
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
51
Witam, stresami, dietą niskokaloryczną i przetretowaniem wpedziłem sie w impotencje,jaja sie skurczyły, przestały mnie krecic kobiety i nie mam porannych erekcji nawet,wogóle juz nie staje ,mimo że od kilku miesiecy zaczałem juz jeść normalnie i nie cwiczę, to nic nie wrociło do normy, czy clomid +np nolwadex pomoze mi przywrocić popęd?może coś jeszcze dodać?nigdy nie brałem steroidów.Prosze potraktować serio mój problem i nie spamować.
p.s. tekst ten przesłał mi kolega i to on ma taki problem nie ja!!
Szacuny
0
Napisanych postów
20
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
51
no jesli mozna nazwac braniem tylko 1 strzal omki to tak, ale to chyba nie ma wplywu,zreszta to bylo 5 miesiecy temu , zreszta i tak nic nie poczulem ,poped zawsze mialem sredni a teraz nie mam wcale,ani psychicznego ani fizycznego,wogule mnie kobiety nie kreca itp, wydolnosc jest ok ,cwiczenia itp, dodam ze kilka miechow temu uderzylem sie w czolo dosc mocno bo wciaz jestem lekko zamroczony i troche zle widze, ale jakos tak mieiac po uderzeniu poped byl jescze normalny, dopiero od 3 miesiecy sie popsulo,acha mialem rezonans glowy i wszystko ok wyszlo,a najdziwniejsze jest to zemoj testosteron jest nienormalnie jak dla mnie wysoki bo na gornej granicy normy 27 nmol/l a zawsze byl ok 13 ale poped wtedy byl, a teraz wysoki test a popedu poprostu nie ma wcale,nawet mam wrazenie jakby penis zmalal, cholera nie wiem co robic, na lekarzy juz nie ma co liczyc,kurcze nawet nie wiecie co przezywam przez te 3 miesiace
Szacuny
0
Napisanych postów
20
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
51
don excos tam i ten drugi sami sa ginomenami,proponuje bana dla kazdego kto nowego uzytkownika wyzwie od ginomena,a w dodatku tych dwoch zaspamowalo mi skrzynke mejla, wiec ban na IP
ok ale przez tych oszolomow nie odbegajmy od problemu,bylem u lekarza i powiedzial ze samo przejdzie bo co ma powiedziec to tylko czlowiek