...
Napisał(a)
siemka mam do was pytanie ... moge nabrac superke i propa do strzykawki i dopiero po godzinie jawbic?? w domu ją nabiore jade na silownie i ktos mi zrobi szota
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
nieno .powinno sie odrazu a przynajmniej jak najszybciej wbićpo przeżuceniu do strzykawy!!
------------------------------
Trening to nie fszystko ale fszystko bez treningu to ch** !
...
Napisał(a)
juz za póżno wziąlem wszystko przygotowałem pojechałem na siłke a tu zonk siłka od 15 zapomnialem że dzisiaj święto jest.... czyli jeszcze jakies 2 godziny by musiało od czekać to co mam zrobic ??
...
Napisał(a)
możesz tak zostawić nic się nie stanie luzik
<<< j**ać hołotę która z psami w komitywie >>>
...
Napisał(a)
Niektore soki takie jak np. stromba sprzedaja juz w strzykawkach gotowe do strzalu
wiec powinno byc ok, chyba ze chodzi ci o pozostawienie na taki czas wymieszanych saa to nie wiem

...
Napisał(a)
DD jakos powiem Ci szczerze że sie dygam no i w tyłek nie potrafie musze sie przełamac

...
Napisał(a)
Przemo: superka i prop raczej w zadną reakcje ze sobą nie wejdą, więc taka mieszanina jest dosyc trwała. Jak polezy godzinke czy dwie w strzykawce to nie widze zadnego problemu. A tak btw to czemu sam sie nie kujesz?
Jak nie w tylek to w udo. Nic prostszego
Zmieniony przez - kuf3leq w dniu 2004-11-01 12:46:17

Zmieniony przez - kuf3leq w dniu 2004-11-01 12:46:17
W porzo ziom :)
...
Napisał(a)
dzieki kufelku ale zawsze jakos mysl o igłach i strzykawkach mnie przerażała i wole jak mi ktos zrobi:) mam brata starszego on mi wszystko załatwia ale szota zrobic baran mi nie chce:(
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!