Czemu wiekszosc osob mowi ze bcaa nie dziala i ze to pieniadze wyrzucone w bloto? czemu bcaa ma az taka zla opinie ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
To zależy w jakim sensie nie działa ? Jeżeli ktoś oczekuje cudownego działania w postaci przyrostów masy mięśniowej i redukcji tkanki tłuszczowej w krótkim czasie to wtedy może się okazać ze nie działa . Bo to suplement który tak nie działa .
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Teraz taka moda.
Ogólnie o tym, że bcaa nie działa "na masę", mówi się już bo ja wiem... z 10 lat.
Ale ktoś tam sobie pomyślał "odgrzeję tego kotleta" i zrobię wielkie "wow" bo ludzie i tak nie wiedzą.
Ogólnie o tym, że bcaa nie działa "na masę", mówi się już bo ja wiem... z 10 lat.
Ale ktoś tam sobie pomyślał "odgrzeję tego kotleta" i zrobię wielkie "wow" bo ludzie i tak nie wiedzą.

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
BCaa nie ma złej opini, ktos gdzieś coś podłapał nie sprawdził rzetelnie i wypisuje różne rzeczy. Nieraz tak jest jedna osoba coś powie i reszta jak papugi podłapują
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!